Zehirli istila devam ediyor! Binlercesi sahile vurdu
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Akdeniz sahillerinde denizanası istilası gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Hatay'ın Samandağ ve İskenderun ilçelerinden sonra Erzin'de de sahiller uzmanların 'dokunmayın' uyarısında bulunduğu denizanaları ile kaplandı.
Akdeniz’e kıyısı olan Hatay'ın Samandağ ve İskenderun ilçelerindeki sahillerindeki denizanası istilası Erzin ilçesine de sıçradı.
Samandağ ve İskenderun ilçelerinde sahilde ölü denizanaları görülmüştü. Şimdi ise Erzin ilçesinde bulunan Burnaz sahili de ölü denizanalarıyla kaplandı.
Uzmanların 'dokunmayın' uyarısında bulunduğu sahil şeridini kaplayan denizanaları dron ile havadan görüntülendi.
Kaynak: İhlas Haber AjansıEditör: Seda Çakır
Akdeniz sahillerimizin denizanasina teslim olmasınimi bekliyorlar musilaj marmarada nasıl temizlendiyse acilen önlem alsınlar turizmede darbe vurur bu durum