2 Temmuz Garanti Bankası mobil uygulamasında teknik arıza nedeniyle yaşanan sorun çözüldü

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
2 Temmuz Garanti Bankası mobil uygulamasında teknik arıza nedeniyle yaşanan sorun çözüldü
Garanti Bankası, Mobil Uygulama, Haber

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Bugün sabah saatlerinde Garanti Bankası mobil uygulamasında meydana gelen arızanın ardından kullanıcılar Garanti Bankası çöktü mü, neden açılmıyor araştırmaya başladı. Binlerce kullanıcısı olan Garanti mobilde gerçekleşen arızayla beraber kullanıcılardan açılmıyor, giremiyorum gibi geri dönüşler geldi.

Garanti Bankası kullanıcılarının mobil uygulamada bazı erişim sorunları yaşanmasının ardından sistem arızası mı var araştırıldı.

GARANTİ BANKASI ÇÖKTÜ MÜ 2 TEMMUZ?

Bugün sabahın erken saatlerinde Garanti Bankası mobil uygulamasında teknik sorunlar meydana gelmesinden dolayı kullanıcılar erişim sorunu yaşamıştı. Bazı kullanıcılar sorunsuz olarak erişim yaparken bazı kullanıcılar giriş esnasında sorun yaşarken şu an uygulama sorunsuz olarak çalışıyor.

Meydana gelen bağlantı hatası, internetinizden kaynaklı da olabilir. Ağ bağlantıları zayıf olduğunda mobil uygulamaya giriş esnasında kullanıcılar sorun yaşadığını bildirebiliyor.

2 Temmuz Garanti Bankası mobil uygulamasında teknik arıza nedeniyle yaşanan sorun çözüldü - 1. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...