Haliç Metro Köprüsü'nde selfie çekerken düşen kadının hayati tehlikesi devam ediyor

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul, Haliç Metro Köprüsü, Selfie, Haber
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İstanbul'da Haliç Metro Köprüsü'nde yaşanan korku dolu olayın ardından selfie çekerken düşen kadın yaşıyor mu, sağlık durumu nasıl merak edildi. Köprüde selfie çektiği esnada denize düşen ve üzerinden tekne geçen kadın, hastaneye kaldırıldı.

İstanbul'da yaşanan korkunç olay gündemde yer alırken Haliç Metro Köprüsü'nden selfie çekerken düşen kadının sağlık durumu da merak ediliyor.

Denize düşmesinin ardından üzerinden tekne geçmesiyle beraber vatandaşların çığlıkları duyuldu.

HALİÇ METRO KÖPRÜSÜ'NDE SELFİE GEÇERKEN DÜŞEN KADININ SAĞLIK DURUMU

Köprüde selfie çektiği esnada denize düşen kızın üzerinden tekne geçerken başka bir tekne tarafından sudan çıkartıldı ve kalp masajı yapıldı. Kurtarma anında yeni görüntüler gelirken genç kızı kurtaran Hasan Mutlu olayı şöyle anlattı:

“Dün akşam 21.30 sıralarında yolcu taşıyordum. Bir çığlık sesi duydum, bir arkadaş yanıma geldi biri atladı dedi. Hemen buraya geldim. Kızı denizde aradım yüzüstü denizde hareketsiz uzanıyordu, bilinci kapalıydı. Tekneye aldık. Bir arkadaşımla beraber ilkyardım yaptık. Ağzından önce biraz deniz suyu ardından kan gelmeye başladı. İntihar etti dediler, 24 yaşında gencecik kız. Buradan denize atlayanlar oluyor. Bu kız karnının üstüne düşmüş.

Ciğerleri patlamış onun için ağzından kan gelmiş. Denizde o halde 15 dakika kadar kalmış. Biraz daha kalsa denizin dibine batardı ve bulmak neredeyse imkansız hale gelirdi. Sudan çıkardığımızda nefes almıyordu. Deniz polisini ve Sahil Güvenlik'i aradık. Deniz polisi burada kalp masajı yaptı nefes alamayınca ambulansla Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Eniştesiyle konuşuyorum şuan yoğun bakımda makinelere bağlı ve yaşamasının çok düşük bir ihtimal olduğu söyleniyor. İnşallah yaşar, Allah ailesine sabırlar versin. Ben burada 20 kişi kurtardım bu zamana kadar en çok etkilendiğim bu olay oldu. Geceden beri uyku uyuyamadım”

Haliç Metro Köprüsü'nde selfie çekerken düşen kadının hayati tehlikesi devam ediyor - 1. Resim

SELFİE ÇEKERKEN DÜŞEN KIZ KİM?

Bir önceki gün 21.30 civarında İstanbul Haliç Metro Köprüsü'nde olan üzücü olayda 25 yaşında olan Nalan Kaya selfie yaparken köprüden düştü. Olay anında orada olanlar ise korku dolu anlar yaşadı.

Baygınlık geçiren kızı başka bir tekne çıkarttı ve kalp masajı uygulandı. Sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan kızın durumu ciddi olurken polis, intihar girişimi olmasına karşın araştırma yapıyor.

Haliç Metro Köprüsü'nde selfie çekerken düşen kadının hayati tehlikesi devam ediyor - 2. Resim

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...