samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Merih Demiral Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Al Ahli takımında forma giyiyor 

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Merih Demiral Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Al Ahli takımında forma giyiyor 
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Şu an Suudi Arabistan'ın Al Ahli takımında forma giyen 26 yaşındaki başarılı stoper Merih Demiral, ara transfer döneminde Arabistan defterini kapatıyor. Fenerbahçe, ara transfer döneminde savunma hattını güçlendirmek adına Merih Demiral’ı kendi bünyesine katmak istiyor. 

Merih Demiral, Türkiye'ye dönmeye sıcak baktığını söylerken Fenerbahçe oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. 

Sarı lacivertli takımda oynayan Becao'nun da sakatlanarak sezonu kapatmasının ardından yönetim, stoper bölgesinde takviye yapmak istiyor. 

Merih Demiral Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Al Ahli takımında forma giyiyor  - 1. Resim

MERİH DEMİRAL FENERBAHÇE’YE TRANSFER OLACAK? 

Merih Demiral’ın gündeminde Fenerbahçe yer alıyor. Altyapısından yetiştirdiği eski oyuncusunu, ocak ayında kadrosuna katacağı konuşuluyor. Ancak Merih Demiral'ın Fenerbahçe'ye transfer olacağı konusuna ilişkin şu an için kesin bir bilgi bulunmamaktadır. 

İki tarafında, anlaşması durumunda Merih, ara transfer döneminde Fenerbahçe'ye imzayı atacağı tahmin ediliyor. 


Merih Demiral Fenerbahçe'ye mi transfer oluyor? Al Ahli takımında forma giyiyor  - 2. Resim

MERİH DEMİRAL KİMDİR? 

Merih Demiral, 5 Mart 1998'de Kocaeli'de doğdu. Demiral, 11 yaşındayken Karamürsel İdmanyurduspor formasıyla kariyerine ilk adımını attı. 2011 yılında Fenerbahçe'nin altyapısına dahil olan futbolcu 1.92 boyundadır.  

Futbolcu defans ve stoper mevkilerinde görev aldı. 2016 yazında Portekiz'in bölgesel ekiplerinden Alcanenense'ye transfer olarak yurt dışına açılmayı başardı. Burada çıktığı 18 maçta Portekiz'in Braga, Benfica ve Nacional gibi ülkenin önemli kulüplerin dikkatini çekti.  

2017 yılında Sporting Lizbon tarafından kiralanan Merih Demiral, 2018 yılında 200 bin euro bedelle Lizbon ekibine satıldı. 

Sporting Lizbon, Türk oyuncuyu 2018-2019 sezonu için Alanyaspor'a kiraladı. Merih Demiral, Süper Lig'deki ilk golünü Trabzonspor'a karşı attı. 2024 itibarıyla Merih Demiral, Suudi Arabistan Profesyonel Ligi ekiplerinden El-Ehli forması giyiyor. 

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...