Sultangazi'de okullar tatil edildi mi? 11 Şubat 2025 son dakika kar tatili açıklamaları
11 Şubat 2025 Salı günü yani bugün alınan son dakika haberine göre, İstanbul'a kar yağışı nedeniyle birçok ilçesinde okullar tatil edildi. Sultangazi'de okullar tatil edildi mi sorusu çevrede yaşayan öğrenciler tarafından araştırılıyor.
İstanbul'un özellikle kuzey kesimleri gece saatleri itibarıyla kar yağışının etkisi altına girdi.
Avrupa Esenyurt, Arnavutköy ve Başakşehir bölgelerinde yollar karlarla kaplandı. Sabah saatlerinde işyerlerine ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
İstanbul Valiliği ve İstanbul kaymakamlığı tarafından yapılan son dakika açıklamalara göre İstanbul'un bazı ilçelerinde okullarda eğitime ara verildi.
SULTANGAZİ'DE OKULLAR TATİL EDİLDİ Mİ?
Sultangazi'de yaşayan öğrenciler, veliler ve öğretmenler "Sultangazi'de okullar tatil edildi mi?, Sultangazi'de okullar tatil mi?" gibi sorulara cevap bulmak için araştırma yapmaya başladı.
15 Şubat Salı günü kar yağışı etkili olması sebebiyle Sultangazi'de okullar tatil edildi. Yani bugün Sultangazi'de okullar tatildir.
İstanbul'da okullarda eğitim ve öğretime yalnızca Başakşehir, Esenyurt, Beykoz, Avcılar , Arnavutköy , Sultangazi ve Beylikdüzü ilçelerinde ara verildi.
VALİLİKTEN KAR AÇIKLAMASI
İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün değerlendirmelerine göre; İlimiz bugünden itibaren soğuk ve yağışlı havanın etkisine girmiş bulunmaktadır. Soğuk havanın etkisiyle halen aralıklı yağmur olarak devam eden yağışların akşam saatlerinden sonra karla karışık yağmur, ilimizin batı (Çatalca ve Silivri çevreleri), kuzey (Arnavutköy, Eyüp, Başakşehir, Sancaktepe, Beykoz, Sarıyer, Çekmeköy ve Şile çevreleri) ve yüksek kesimlerinde kar şeklinde olması beklenmektedir." ifadelerine yer verildi.