Taş kağıt makas dizisi kimin, hangi kitaptan uyarlama?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Taş kağıt makas dizisi kimin, hangi kitaptan uyarlama?
Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Taş Kağıt Makas dizisi uyarlama mı, sorusunun cevabı araştırılıyor. KANAL D ekranlarında başlayacak olan yeni dizi Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekti. Taş Kağıt Makas dizisinin konusu arama motorlarında sorgulanıyor. Peki, Taş Kağıt Makas dizisi kimin, hangi kitaptan uyarlama? İşte tüm ayrıntılar...

Taş Kağıt Makas konusu nedir, Taş Kağıt Makas uyarlama mı, sorularına cevap aranmakta. Taş Kağıt Makas isimli yeni dizi güçlü oyuncu kadrosu ve dikkat çeken konusu ile Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Peki, İstanbul’da geçecek olan Taş kağıt makas dizisi kimin, hangi kitaptan uyarlama? Taş Kağıt Makas 1. bölüm ne zaman, dizinin oyuncuları kimler? Tüm merak edilen ayrıntılar haberimizde...

TAŞ KAĞIT MAKAS DİZİSİ UYARLAMA MI?

Taş Kağıt Makas dizisinin yayınlanacağı tarih heyecanla bekleniyor. Geniş oyuncu kadrosu ve konusu büyük merak uyandıran dizi Taş Kağıt Makas şimdiden en çok konuşulanlar arasına girmeyi başardı. Taş Kağıt Makas dizisinin konusu merak ediliyor. Hipertimestik sendromu (Hiçbir şeyi unutmama) olan genç bir avukatın hikayesini anlatan Taş Kağıt Makas dizisi MF Yapım'ın bir uyarlaması olarak karşımıza çıkıyor. War Of The Son adlı Kore yapımından uyarlanan dizi Taş Kağıt Makas Kanal D ekranlarında yayınlanacak. Ekin Koç’un hayat verdiği, hipertimezi hastası Umut’un hikayesini konu alan Taş Kağıt Makas dizisi bu yılın en çok konuşulanları arasında yer almaya aday olarak gösteriliyor. 

Taş kağıt makas dizisi kimin, hangi kitaptan uyarlama?

TAŞ KAĞIT MAKAS YAYIN TARİHİ BELLİ OLDU MU?

Ocak ayında çekimleri başlayan Taş Kağıt Makas dizinin yayın tarihi henüz netleşmedi. Sete çıkan dizinin yakın zamanda ekranlarda başlaması bekleniyor. Taş Kağıt Makas dizisinin başrollerini Ozan Güven, Ekin Koç ve Serra Arıtürk paylaşıyor. Aynı zamanda Taş Kağıt Makas oyuncu kadrosu içinde Hande Ataizi, Aytaç Uşun, Bülent Seyran, Selim Galip ve Burak Yörük de bulunuyor. 

Taş Kağıt Makas dizisinin senaryosunu ise Uğraş Güneş yazarken yönetmen koltuğunda ise Yusuf Pirhasan oturuyor. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...