Altın Çocuklar destanlaştı

A -
A +

“Vurmayın, sabredin… İnanıyorum bu gruptan çı-ka-ca-ğız.” demiştim Altın Çocuklar, Portekiz’e kaybettiği ve bizim medya tarafından Millîlerin hayasızca linç edildiği gece… Ne oldu? Yüzünüz kızardı mı?

 

 

 

Allah'ım… O ne muazzam bir mücadele… Çanakkale ruhu bu… 2008 şahlanışı bu… Azmin, iradenin, inancın zaferi bu.

 

Allah'ım… O ne coşkulu bir atmosfer…

 

Yer gök kırmızı beyaz…

 

İçim içime sığmıyor.

 

Kaptan Hakan Çalhanoğlu ve Tosun Paşa’nın golleriyle Çekya’yı 2008’deki gibi çekip çıkardık aradan. Adına ne derseniz deyin.

 

Destansa destan… Zaferse zafer… 

 

Nasıl coşmasın, Almanya’yı vatan yapmış olan ÇILGIN TÜRKLER… Başımız dik, göğsümüz kabarmış; 
Ay Yıldızlı bayrağım nasıl da gururla dalgalanıyor… Dalgalan ey şanlı hilal! Olsun artık haklarımızın hepsi helal.

 

Hamburg Hamburg olalı inanın böyle muhteşem bir gece yaşamadı. Ah bir de sabırlı olabilsek. 

 

Şimdi sıra Leipzig’deki Çeyrek Final mücadelesine Avusturya maçına geldi. Lakin kolay lokma değil Avusturya, turnuvanın en çetin takımı; D Grubu'nda Fransa, Hollanda ve Polonya'nın arasından lider çıktı.

 

Polonya’yı 3-1, Hollanda’yı 3-2 ile geçti, sadece Fransa’ya 1-0 kaybetti. Diyeceğim o ki bu maç sanki Viyana seferi gibi ama bu defa kazanıp tarihe geçmeliyiz. Bu arada bir hatırlatma. 

 

Altın Çocuklar destanlaştı

 

Altın çocuklara özür borcunuz var

 

“Biraz sabır! Henüz turnuva bitmedi, tarih yazılacaksa bu çocuklar yazacak” diye yazıp haykırdığım  halde, bildiklerini okuyanlar şimdi neredesiniz?

 

EURO 2024 ümidimiz devam ederken; Portekiz bozgununu bahane edip “istifa” diye topyekün TFF’yi topa tutan, ay yıldızlı formayı terleten “Altın Çocuklar”ımızı yerden yere vuranlar çıkın ortaya.

 

Bitmedi… Harika Çocuk Arda Güler’i polemiklerine malzeme yapıp suni kriz üretenler, Vincenzo Montella ve Hamit Altıntop’a demediklerini bırakmayanlar, şimdi bu kahramanların yüzüne nasıl bakacak? Ya özür dileyin.

 

Ya da ÇEKilin yoldan artık çekilmiyorsunuz.

 

Altın Çocuklar destanlaştı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.