2 saatlik konser için aldığı ücret tepki çekmişti! Şevval Sam'dan açıklama geldi

CHP’li Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için Şevval Sam’a 2 saatlik konser için ödeyeceği tutar tepki çekmişti. Konu ile ilgili ünlü şarkıcıdan açıklama geldi.
CHP’li Konak Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları için şarkıcı Şevval Sam ile anlaşmaya varmıştı. Konser için bütçe olarak ayrılan miktar ise duyanları şoke etmişti.
Belediyenin Sam’a 5 milyon 300 bin TL'lik bütçe ayırması tepki çekmişti. Konu ile ilgili şarkıcıdan açıklama geldi. Hürriyet’in haberine göre, Sam, “Bahsedilen rakamlar kesinlikle doğru değil” dedi.
Şarkıcı sözlerini ise şöyle sürdürdü: “Piyasa araştırması yapılırsa, kimin ne kadar aldığı çok net görülür. Serbest piyasada herkes istediği rakamı alabilir. Ancak bizim bu rakamlarla uzaktan yakından alakamız yok. Bahsi geçen rakamlar, tüm organizasyonun toplam maliyeti ve benimle bir ilgisi yok. Ben sadece payıma düşeni alıyorum.”
Yiyin memleketi nasıl olsa soran yok herkes yiyor eskilerden beri