59 yıldır sorunlar yaşıyordu! Bambaşka birine dönüştü: Yeni hali şoke etti

Editör:
- Güncelleme:
Magazin Haberleri

Portekizli bir kadın 59 yıldır diş sorunlarıyla uğraşıyordu. Kadın dişleri yüzünden konuşmakta, yeme-içmekte ve gülmekte zorluklar çekiyordu. Görüntüsüyle de oldukça dikkat çeken isim dişlerini yaptırdı. Kadının son görüntüsü görenleri şaşırttı. Yeni haliyle kadın adeta bambaşka birine döndü.

Portekizli Maria Jose adındaki kadının dişlerinin görüntüsü sosyal medyada çok konuşulmuştu. Kadın 59 yıldır diş sorunlarını nedeniyle konuşma, yeme-içme ve gülme konularında güçlük çekiyordu.


59 yıldır sorunlar yaşıyordu! Bambaşka birine dönüştü: Yeni hali şoke etti - 1. Resim

Görüntüsüyle de oldukça dikkat çeken isim dişlerini yaptırdı. Kadının son görüntüsü görenleri şaşırttı. Yeni haliyle kadın adeta bambaşka birine döndü.


59 yıldır sorunlar yaşıyordu! Bambaşka birine dönüştü: Yeni hali şoke etti - 2. Resim

Yabancı bir doktor kadının değişim videosunu sosyal medyadan paylaşarak gündem oldu. Operasyonu gerçekleştiren doktorla birlikte değişim videosunda yer alan kadın "Nasıl gülümseyeceğimi bile bilmiyordum" dedi.


59 yıldır sorunlar yaşıyordu! Bambaşka birine dönüştü: Yeni hali şoke etti - 3. Resim

Katıldığı televizyon programında da konuşan kadın, yaşadığı acıları anlatırken gözyaşlarına boğuldu. Geçirdiği operasyonlar sayesinde adeta yepyeni bir hayata başladı. Kadın aynı zamanda saç, makyaj ve imaj değişikliği yaptı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...