Esra Erol platform kuruyor! Canlı yayında duyurdu

Editör:
- Güncelleme:
Magazin Haberleri

Esra Erol’da programı hafta içi her gün yayınlanıyor. Erol, son olarak canlı yayında yeni bir platform kurduğunu açıkladı. Programında kayıpları araştıran, küsleri barıştıran ve zaman zaman cinayetleri aydınlatan ünlü sunucu konu ile ilgili, "Bana yazabilirsiniz. Gelin birlikte yürüyelim" dedi.

Ekranların en çok izlenen programları arasında yer alan Esra Erol’da programı hafta içi her gün yayınlanıyor. ATV ekranlarında sunduğu Esra Erol'da programında sayısız kaybı aydınlatan ünlü sunucu, yeni bir platform kurduğunu açıkladı.


Esra Erol platform kuruyor! Canlı yayında duyurdu - 1. Resim

Uzun bir süredir kayıp olan 22 yaşındaki Fatih Aydın'ı arayan Esra Erol, bu olayın da etkisinde kaldığının altını çizerek "Çocuklar Kaybolmasın" platformu kurmak istediğini dile getirdi.


Esra Erol platform kuruyor! Canlı yayında duyurdu - 2. Resim

Erol, dünkü yayınında "Eğer aile içerisinde şiddet, istismar ve ilgisizlik varsa yanlış yola girmek çok kolay. Çocuklar böyle maddeye alışıyor. Ya da evden kaçıyor. Sizi kaybetmek istemediğimiz için bu platformu kuruyorum" ifadelerini kullandı.


Esra Erol platform kuruyor! Canlı yayında duyurdu - 3. Resim

Bu nedenle canlı yayında psikiyatr ve psikologlara seslenen Erol, "Sizlerden ücretsiz bir kota isteyeceğim. Bize destek olursanız kurduğumuz platformda çocuklarını kurtarmak isteyenlere ya da kurtulmak isteyen çocuklara yardım edebiliriz" dedi.


Esra Erol platform kuruyor! Canlı yayında duyurdu - 4. Resim

"Bana yazabilirsiniz. Gelin birlikte yürüyelim" diyen Esra Erol, platform açıldığında yayınlarında duyuracak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...