Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! 0 TL ile ayrıldı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Oktay Kaynarca’nın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında şaşırtan anlar yaşandı. Yarışmaya katılan Şırnaklı Hukuk öğrencisi Serhat Cin baraj sorusuna düşünmeden cevap verince 0 TL ile yarışmadan elendi.

Oktay Kaynarca’nın sunumuyla ekranlara gelen Kim Milyoner Olmak İster programında yarışmacıların verdiği cevaplar ve tepkiler sık sık sosyal medyada gündem oluyor.


Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! 0 TL ile ayrıldı - 1. Resim

Bu kez yarışmaya damga vuran isim Hukuk öğrencisi Serhat Cin oldu. İlk soruyu başarılı bir şekilde geçen genç adam baraj sorusunda takıldı.


Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! 0 TL ile ayrıldı - 2. Resim

Baraj sorusunda yarışmacıya ‘Hatır sormak amacıyla söylenen ilk sözler anlamına gelen ifade hangisidir?’ sorusu soruldu. Şıklarda ise  A- İyiki, B-Güzelüç, C-Hoşbeş, D- Misdört yer aldı. Soruya "iyiiki" cevabını veren yarışmacı, büyük bir şaşkınlık oluşturdu.


Kim Milyoner Olmak İster'de şaşırtan anlar! 0 TL ile ayrıldı - 3. Resim

Soruya yanlış cevap veren yarışmacı 0 TL ile yarışmadan ayrıldı. Olay karşısında Oktay Kaynarca da bir hayli şok oldu. Kaynarca, ‘Heyecandan oldu’ ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...