- Türkiye ile ilgili ‘Tarihi fırsat’ açıklaması!
06 Eylül 2024 - 20:04

Yunanistan’dan Türkiye ile ilgili ‘Tarihi fırsat’ açıklaması!

Bu yıl 88'incisi düzenlenen "Uluslararası Selanik Fuarı" vesilesiyle Selanik'te bulunan Yunanistan Dışişleri Bakanı Yorgos Yerapetritis, gazetecilerin sorularını yanıtladı. Yerapetritis, "Türkiye ile aramızdaki büyük meseleleri çözmek için şu an tarihi bir fırsat penceresi bulunuyor. Bu tür fırsatlar tarihte çok sık çıkmaz karşımıza." dedi.
 - Seçim dönemini hatırlatıp resti çekti
06 Eylül 2024 - 12:11

Özgür Özel seçim dönemini hatırlatıp resti çekti: Onlara bir daha bu partide görev yok

CHP lideri Özel partisinin İkinci Yüzyıl Kurultayında açıklamalarda bulundu. Özel konuşmasına seçim dönemindeki parti içi çekişmelere değinerek başladı. Özel ayrıca genel başkanların da ön seçime gireceğini açıkladı.
 - ''Belediye başkanı özür dilesin''
05 Eylül 2024 - 23:21

Esenyurt Belediye Meclisinde İstiklal Marşı tartışması sürüyor! ''Belediye başkanı özür dilesin''

Esenyurt Belediye Meclisi eylül ayı ikinci oturumunda İstiklal Marşı tartışması sürüyor. AK Parti Grup Başkan Vekili Togay Çoban'ın İstiklal Marşı'nı okunmadığına yönelik "Cumhuriyet tarihinde ilk kez" gibi iddialı bir söylemde bulunduğunu ifade eden 1. Meclis Başkanvekili Kılıç, "Meclis üyelerini zan altında bıraktı'' ifadelerini kullandı.
 - Fransa'da yeni başbakan göreve başladı
05 Eylül 2024 - 20:41

Fransa'da yeni başbakan Michel Barnier göreve başladı

Fransa'daki erken seçimlerin siyasi çıkmazla sonuçlanmasından yaklaşık iki ay sonra, 73 yaşındaki muhafazakâr Michel Barnier başbakanlık görevini son sekiz aydır koltukta olan Fransa'nın gelmiş geçmiş en genç başbakanı Gabriel Attal'dan devraldı. Barnier'in "devlet hizmetlerinde eşsiz bir deneyime" sahip olduğuna vurgu yapan Attal, yeni başbakandan övgü dolu sözlerle bahsetti.
 - Vatandaşların cevabı dikkat çekti
05 Eylül 2024 - 10:40

Cumhurbaşkanı Erdoğan "Mecbur değiliz" demişti... Vatandaşlardan AB üyeliğine destek azaldı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın AB ve Şangay üyeliğine dair çıkışının ardından yapılan bir araştırma vatandaşların yüzde 58,7'sinin AB üyelik sürecini durmasını istediğini ortaya çıkardı. Vatandaşların yüzde 64,1'inin ise "Türkiye, Şangay İşbirliği Teşkilatı'na üye olsun" talebi dikkat çekti. 
 - FETÖ'nün sapkın ideolojisi sökülüp atılacak
04 Eylül 2024 - 22:37

Bağdat Büyükelçisi İnan'dan FETÖ ile mücadele mesajı "Sapkın ideolojisine karşı mücadeleyi sürdüreceğiz!"

Türkiye Bağdat Büyükelçi İnan, Türkiye’nin Erbil Başkonsolosu Erman Topçu ve beraberindeki heyetle birlikte, Irak'ın Erbil kentindeki Uluslararası Maarif Erbil Okullarını ziyaret etti. Burada açıklamalarda bulunan İnan, "FETÖ’nün sinsi politikalarıyla Irak’ta mücadelemizi kararlılıkla sürdürmeliyiz'' dedi.
 - Son kararını canlı yayında verdi!
04 Eylül 2024 - 16:09

Mehmet Kasım Gülpınar istifa sürecini anlatıp açıkladı: 3 partiden teklif aldım

Şanlıurfa Belediye Başkanı Gülpınar, Yeniden Refah Partisi'nden ayrılık sürecine dair konuştu. Gülpınar sürecin aday tanıtım toplantısında başladığını söyleyip "Arabaya bindim. O gün bırakıyordum. Geri döndürdüler" dedi. Başka partiye geçmeyeceğini de açıklayan Gülpınar, 3 partiden teklif geldiğini ancak halkın bağımsız olmasından memnun olduğunu kaydetti.
 - Kılıçdaroğlu'ndan çarpıcı karar!
04 Eylül 2024 - 15:23

Değişimin kapısını aralayan Kılıçdaroğlu, CHP'nin 'Değişim Kurultayına' katılmadı

CHP'nin İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı Sivas'ta düzenlendi. Eski genel başkanların da katıldığı kurultaya Kılıçdaroğlu'nun gelmemesi dikkatlerden kaçmadı.
 - Dünya tarihi zirveyi yakından izledi!
04 Eylül 2024 - 14:45

Dünyanın gözü Erdoğan-Sisi görüşmesinde: Ankara dron satmak ve gaz almak istiyor

Mısır lideri Sisi'nin Türkiye ziyareti yabancı basında geniş yer buldu. Başlıklar arasında iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin yanı sıra Gazze'deki soykırımında ele alınacağı yazıldı. 
 - Beşikçioğlu'ndan 'eş-dost' ataması
04 Eylül 2024 - 12:15

Erdal Beşikçioğlu'ndan 'eş-dost' ataması! Özgür Özel'in uyarısına riayet etmedi

Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, Etimkent A.Ş.'nin yönetim kuruluna 5 yeni isim atadı. Bu isimlerden birinin Beşikçioğlu'nun eski rol arkadaşı olduğu ortaya çıkarken, 5 kişiden 4'ünün ise Ankara'da ikamet etmediği belirtildi.
 - Cumhurbaşkanlığı seçimi için ilk aday!
04 Eylül 2024 - 06:29

Mehmet Ali Kulat'tan dikkat çeken Mansur Yavaş açıklaması: Çok net olarak söylüyorum adaydır...

Kamuoyu Araştırmacısı Mehmet Ali Kulat, Cumhurbaşkanlığı seçimi için ilk ismi açıkladı. TGRT Haber'de konuşan Kulat, "Çok net olarak söylüyorum, Mansur Yavaş cumhurbaşkanı adaydır. 'Aday adayıdır' demiyorum kesinlikle adaydır" dedi.
 - AK Parti'de değişim nasıl olacak?
03 Eylül 2024 - 16:04

AK Parti'de değişim nasıl olacak? Ömer Çelik mart ayını işaret etti

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MKYK gündemine ilişkin yaptığı açıklamada 21 Eylül ile delege seçim sürecinin başlayacağını duyurdu ve "Ekim-Ocak arasında belde ve ilçe kongreleri yapılacak. İl kongreleri Aralık-Mart arasında gerçekleştirilecek. 2025 Mart sonunda büyük kongre takvimi netleşecek" dedi.
 - AK Parti'de değişim rüzgarı
01 Eylül 2024 - 17:42

AK Parti'de değişim rüzgarı! İstifalar peş peşe geldi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 31 Mart seçimlerinin ardından değişim sinyali verdiği AK Parti'de istifalar sürüyor. AK Parti'nin 47 yıl sonra kaybettiği Adıyaman'da Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran'ın ardından bir istifa kararı da Ağrı'dan geldi. Ağrı Merkez İlçe Başkanı Ömer Tahtalı istifa ettiğini duyurdu.
 - AK Parti'nin 47 yıl sonra kaydettiği kentte kritik istifalar
01 Eylül 2024 - 16:38

AK Parti'nin 47 yıl sonra kaybettiği Adıyaman'da istifa dalgası! Haberler peş peşe geldi

31 Mart yerel seçimlerinde Adıyaman, 23 bin oy farkla AK Parti'den CHP'ye geçti. AK Parti Adıyaman Merkez İlçe Başkanı Ziya Başaran, 'istediğimiz neticeyi alamadık' diyerek görevden ayrıldığını duyurdu.
 - CHP’de ön seçim ve üç dönem krizi
01 Eylül 2024 - 07:20

Belirsizlik Özgür Özel'i zorluyor! CHP’de ön seçim ve üç dönem krizi

CHP’de 4-9 Eylül tarihlerinde yapılacak olağanüstü tüzük kurultayı için yoğun çalışma sürüyor. Görüşler alındı ama ön seçim ve üç dönem kuralı için henüz karar verilemedi...
 - Erdoğan'dan hodri meydan
01 Eylül 2024 - 02:25

Cumhurbaşkanı: "Kimseden icazet alacak değiliz hem Doğu hem Batı’da olacağız"

Dünyanın konuştuğu olimpiyat ikincisi atıcımız Yusuf Dikeç’i kabul eden Erdoğan, Harp Okulları Diploma töreninde de hodri meydan dedi: "Birilerinin iddia ettiği gibi AB ile Şangay İşbirliği Teşkilatı arasında tercih yapmak mecburiyetinde değiliz."
 - MHP'den CHP'nin erken seçim çağrısına cevap
31 Ağustos 2024 - 19:55

MHP'den erken seçim mesajı! Semih Yalçın muhalefetin çağrısına cevap verdi

CHP lideri Özgür Özel'in 'erken seçim' çağrısına MHP'den cevap geldi. MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, erken seçim mesajı verdi.
Politika - Politika
31 Ağustos 2024 - 18:32

AK Parti Genel Sekreteri Şahin'den provokasyon uyarısı

AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin, "Ülkemizi suni gündemlerin kıskacına hapsetmeye ve milletimizin çizdiği rotadan çıkarmaya çalışanlar bizi karşılarında her zamankinde daha güçlü şekilde bulacaklar." ifadesini kullandı.
 - AK Parti'den CHP'ye 'onur konuğu' tepkisi
31 Ağustos 2024 - 11:05

AK Parti'den CHP'ye 'onur konuğu' tepkisi: Tam bir şuursuzluk

Özgür Özel'in Dilruba Kayserilioğlu'nu onur konuğu olarak ağırlamasına AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten sert tepki geldi. Çelik, yapılanı kabul edilemez olarak niteleyip "Nefret söylemlerine kıymet verilmesi tam bir şuursuzluktur. Siyasi partiler ve siyasetçiler husumet siyasetinin destekçisi olmamalıdır" dedi. 
 - MHP'li Feti Yıldız'ın eşi Yasemen Yıldız hayatını kaybetti
31 Ağustos 2024 - 09:20

MHP'li Feti Yıldız'ın eşi Yasemen Yıldız hayatını kaybetti

MHP Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız'ın eşi Yasemen Yıldız tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Yıldız'ın cenazesi yarın  İstanbul İlahiyat Fakültesi Camii'nden kaldırılacak.
 - Karabağ Savaşı'nda şehit olan askerlerin aileleriyle görüştü
30 Ağustos 2024 - 21:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan anlamlı ziyaret Karabağ Savaşı'nda şehit olan Azerbaycan askerlerinin aileleriyle görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karabağ Savaşı'nda şehit olan Azerbaycan askerlerinin aileleriyle bir araya geldi. Erdoğan, Milli Savunma Üniversitesi (MSÜ) Kara Harp Okulu Diploma ve Sancak Devir Teslim Töreni'ni sonrası gerçekleşen görüşmede, Azerbaycanlı şehit ailelerini, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ndeki 30 Ağustos Zafer Bayramı Özel Konserine davet etti.
Sona Git