Ali Koç, şampiyonluk hesabını Galatasaray üzerinden yaptı! "Bu nasıl olur?"

Fenerbahçe Başkanı her kulvarda başarılı olan kulübünün sadece futbolda önde olan Galatasaray’ın gerisinde kalmasının normal bir durum olmadığını savundu.
EMİN ULUÇ - Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Hukukçu Fenerbahçeliler Derneği’nin iftar davetinde çarpıcı açıklamalarda bulundu.
Futboldaki şampiyonluk hasretine vurgu yapan Koç, “Nasıl olur da bir kulüp mücadele ettiği her branşta en tepeye oynar ama futbolda şans bir türlü yaver gitmez. Gece yatarken bunu bir düşünün” ifadesinde bulundu.
Futboldaki başarısızlığının normal olmadığının altını çizen Koç, “Hepimiz futbolun peşindeyiz ama bardağa nasıl baktığınıza bağlı. Bir yönetim her alanda başarılı olur ama söz konusu futbol olduğunda ne hikmetse işler tıkanır. Bardağa başka türlü de bakabiliriz” dedi.
BU NASIL MATEMATİK!
Koç, “Nasıl olur da bir takım hiçbir alanda başarılı olamaz da konu bir tek futbol olduğunda, hele de belirli bir dönemde son derece başarılı olabilir. O başarıyı sağlayan yöneticiler nasıl olur da diğer alanlarda başarılı olamaz” sözleriyle Galatasaray’a göndermede bulundu.
Fenerbahçe Başkanı “Fenerbahçe şartlar ne olursa olsun en tepe için mücadele eder” derken, “Son 10 senenin tablosuna bakın bir veya iki puanla ikinci sıradayız. 5 seneye bakın üç puan öndeyiz. Tablodaki diğer takımların şampiyonlukları var bir tek Fenerbahçe’nin yok. Bir de bu matematiği kafanızda düşünün” açıklaması yaptı.