Angelino’dan Galatasaray’a ince mesaj! “Kariyerimin en iyi dönemindeyim”

Roma'da gösterdiği performansla dikkat çeken Angelino, "Artık bana uygun bir pozisyonda oynuyorum. Ranieri’nin güveni performansımı artırdı" diyerek Galatasaray’daki dönemine üstü kapalı göndermede bulundu.
Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Roma'da gösterdiği başarılı performansla yeniden adından söz ettiren Angelino, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
İspanyol sol bek, kariyerinin en iyi dönemini yaşadığını belirterek, eski takımı Galatasaray'a dolaylı bir mesaj gönderdi.
İspanyol oyuncu, "Artık bana daha uygun bir pozisyonda oynuyorum. Takım arkadaşlarım ve özellikle geldiği günden beri bana güvenen Claudio Ranieri sayesinde performansım önemli ölçüde arttı. Roma'da çok mutluyum, kariyerimin en iyi dönemindeyim ve bunu sürdürmek istiyorum." ifadelerini kullandı.
Galatasaray'da beklentilerin uzağında kalan 27 yaşındaki oyuncu, Süper Lig'de 8 maçta 1 asist, Avrupa kupalarında ise 11 maçta 1 gol ile takımına katkı sağlamıştı.