Rasim Ozan Kütahyalı'dan ayrılık kararı! Programa ara verdi

Geçtiğimiz günlerde gözaltına alınan Gazeteci ve TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, "Beyaz Futbol" programına ara verdiğini açıkladı. Kararını AK Parti Milletvekili Osman Gökçek’e ileten Kütahyalı, "Gökçek beni çok duygulandıran bir konuşma yaptı" ifadelerini kullandı.
CHP'ye kayyım atanacağına iddialarıyla gündeme gelen Gazeteci ve TV yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı, "Beyaz Futbol" TV programına ara verdiğini duyurdu.
Ayrılık kararını AK Parti Ankara Milletvekili Osman Gökçek’e de ilettiğini belirten Kütahyalı, şunları kaydetti:
"ÇOK DUYGULANDIRAN BİR KONUŞMA YAPTI"
Beyaz Futbol’a mola ricamı Osman Gökçek’e de ilettim. Kararıma saygı duydu ve Gökçek beni çok duygulandıran bir konuşma yaptı.
Beyaz Futbol ruhuna ve bana yürekten sahip çıkan, çok mert ve içtenlik dolu bir konuşmaydı bu. Yakın tanıyanlar iyi bilir, çok yiğit bir dost ve gerçek bir arkadaştır Osman Gökçek.