Şampiyonluk motivasyonu! Kupadaki Galatasaray derbisi sarı lacivertliler için bir maçtan fazlası...

Çifte kupa hedefindeki Fenerbahçe, Galatasaray derbisine kilitlendi. Samandıra’da OHAL ilan edilirken, yönetici Hakan Safi, teknik heyet ve oyuncularla yakından ilgileniyor.
EMİN ULUÇ'UN HAHBERİ - Galatasaray’ın tökezlemesiyle çifte zafer hesapları yapmaya başlayan Fenerbahçe’de herkes yoğun mesaide. Kupada kazanarak ligin hesabını sormaya hazırlanan sarı lacivertliler, alınacak bir galibiyetin iki kulvarda da önlerini açacağına inanıyor.
HOCA ÖNEMİNİ ANLADI
Yeniden şampiyonluk havasına giren Fenerbahçe’de yönetim sıkıyönetim ilân ederken, Jose Mourinho da vites yükseltti. Bu sefer Galatasaray’ı devirmekte kararlı olan Portekizli, oyuncularını galibiyete şartlarken elindeki kadroya güveniyor. Galatasaray’la ilk sınavında derbiye sıradan bir maç muamelesi yapan ve tepki çeken Mourinho dersini almış ve işi sıkı tutar hâlde.
YÖNETİM TEYAKKUZDA
Kupa yolunda her şeyin kendi ellerinde olduğunu vurgulayan Jose Mourinho “Bu maçta alacağımız bir galibiyet bize ligin de yolunu açacak” vurgusu yaparken, oyuncular da çifte kupa motivasyonuyla çalışmalarını sürdürüyor. Forma rekabetinin üst düzeyde olduğu sarı lacivertlilerde yönetim de sıkıyönetim de kolları sıvamış durumda. Kalan maçlarda bir kayıp yaşanmaması için takımın moralini yüksek tutma kararı alan yönetim, oyuncuların alacaklarını ödeyip, ekstra primlerle takımı havaya sokacak. Taraftar gruplarıyla görüşmeler yapacak yöneticiler, desteği en üst noktada tutup takımın şaha kalkması için çaba harcayacak.