van Bronckhorst kamptan mutlu ayrıldı! 2 gol atan genç oyuncuya övgüler yağdırdı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
van Bronckhorst kamptan mutlu ayrıldı! 2 gol atan genç oyuncuya övgüler yağdırdı
Spor Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Beşiktaş, Slovenya kampının son hazırlık maçında Grazer AK'yi 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Hollandalı teknik adam van Bronckhorst, karşılaşmayı ve kampı değerlendirdi. Mustafa Hekimoğlu'nun kendisini heyecanlandırdığını söyleyen Bronckhorst, Rafa Silva'nın ritmini yakaladığını söyledi.

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, Slovenya kampındaki son hazırlık maçında Grazer AK'yi 5-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından Teknik Direktör van Bronckhorst karşılaşmayı ve kamp sürecini değerlendirdi. 

Hollandalı teknik adam şu ifadeleri kullandı:

İYİ OYNADIĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUM

"Kamptan mutluyum. 1 maçımız iptal oldu. Bugün de akşam üstüne doğru oynanmama ihtimali vardı ama oynandığı için mutluyum. İstanbul'a iyi dönüyoruz. İyi oynadığımızı düşünüyorum hem pas hem hareketlilik olarak. Oyuncularımız da İstanbul'a dönerken iyi hissediyorlar. Boştaki oyuncuları bulma ve hücum hızı anlamında iyiydik. Oyunumuzu hızlandırma konusunda bugün iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Bu bize öz güven veriyor. Fiziki olarak ilerledikçe her hafta sezona daha iyi hazırlanmış olacağız." 

van Bronckhorst kamptan mutlu ayrıldı! 2 gol atan genç oyuncuya övgüler yağdırdı - 1. Resim

Maçta 2 gol kaydeden Mustafa Erhan Hekimoğlu ve Rafa Silva'nın performanslarını da değerlendiren Giovanni Van Bronckhorst, şunları kaydetti:

GENÇ YAŞINA RAĞMEN BENİ ETKİLEYEN BİR OYUNCU

"Mustafa'nın performansından mutluyum. Bu hafta size de söylemiştim, var olan yeteneklerimiz beni mutlu ediyor. O da iyi başladı. Genç yaşına rağmen beni etkileyen bir oyuncu. Bu tarz oyuncular bana fazla enerji veriyor. Bu gençler iyi oldukları ve hak ettikleri taktirde süre bulacaktır. Öğrenecek, motivasyonu çok iyi. Antrenmanda ve maçlarda kaliteli oyuncularla oynadıkça bu durum kendisini daha iyi yapacaktır.

van Bronckhorst kamptan mutlu ayrıldı! 2 gol atan genç oyuncuya övgüler yağdırdı - 2. Resim

RAFA SİLVA RİTMİNİ BULUYOR

Rafa Silva solda, sağda, ortada oynamaya alışık. Bugün de iyiydi. Boş pozisyonları buldu. Hızlanması, yaptıkları, Rashica ve Semih'le uyumu bizi mutlu etti. Kalitesini göstermiş bir oyuncu. Ritmini buluyor. Performansından memnundum. Shakhtar Donetsk maçına göre bugün herkes daha iyiydi. Bu da beni mutlu ediyor."

Düzenleyen:  - Spor
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...