FENERBAHÇE A.Ş.GALATASARAY A.Ş.BEŞİKTAŞ A.Ş.İKAS EYÜPSPORRAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜGÖZTEPE A.Ş.SAMSUNSPOR A.Ş.KASIMPAŞA A.Ş.TÜMOSAN KONYASPORNET GLOBAL SİVASSPORANTALYASPOR A.Ş.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş.SİPAY BODRUM FKTRABZONSPOR A.Ş.CORENDON ALANYASPORBELLONA KAYSERİSPORATAKAŞ HATAYSPORADANA DEMİRSPOR A.Ş.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 17:09

Beşiktaş Lille yönetimini ikna etti, Yusuf Yazıcı'yla 1+3 yıllık sözleşme imzalanıyor

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in milli takımdan öğrencisi Yusuf Yazıcı'nın şartların oluşması halinde kadrosunda görmek istediğini yönetime iletmiş, Siyah-Beyazlı idareciler de Lille ile pazarlık masasına oturmuştu. Transferde Beşiktaş'ın dediği oldu ve 26 yaşındaki futbolcu için Fransız ekibiyle anlaşma sağlandı. Kartal, son pürüzleri de halledip yıldız ismi kadrosuna katacak.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 15:59

İtalyan teknik direktör Francesco Farioli Fransa'nın Nice takımının başına geçti

Süper Lig'de 2 dönem Alanyaspor'u yarım sezon da Karagümrük'ü çalıştıran İtalyan teknik direktör Francesco Farioli, Ligue 1 ekiplerinden Nice ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak. Fransız kulübü transferi resmen açıkladı.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 15:19

Eski Fenerbahçeli Max Kruse Paderborn formasıyla futbola döndü

Max Kruse'nin yeni durağı belli oldu. 2. Bundesliga ekiplerinden Paderborn, 35 yaşındaki Alman futbolcu ile 1 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı. Türkiye'de 2019-2020 sezonunda Fenerbahçe forması da giyen tecrübeli isim son olarak Wolfsburg'da oynamıştı.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 14:45

İspanyol futbolcu Joaquin Fernandez'in Trabzonspor'dan alacağı yıllık ücret ve maliyeti belli oldu

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ'nin Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) gönderdiği açıklamada, profesyonel futbolcu Joaquin Fernandez Moreno ile 2 yıllık anlaşma sağlandığı belirtildi. Trabzonspor tarihinin Marc Bartra'dan sonra 2. İspanyol futbolcusu olan Fernandez'in alacağı yıllık ücret ve maliyeti belli oldu. Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig 2023-2024 sezonu hazırlıklarına başladı.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 14:16

Barcelona Sportif Direktörü Deco'nun ilk büyük transferi Arda Güler olacak

Barcelona'da sportif direktörlüğe getirilen Deco "ilk büyük transferini" Fenerbahçe'nin elmas çocuğu Arda Güler'i alarak yapıyor. Dün gece Barcelona Başkan Joan Laporta'nın yaptığı Arda Güler açıklamalarının ardından Katalan basınından yeni iddialar geldi. "Deco, Barcelona'nın sportif direktörü olarak ilk büyük imzayı attırmaya yakın gözüküyor" denilen haberde Arda Güler'in önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de oynamaya devam edeceği yorumu yapıldı.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 06:57

Beşiktaş 5 oyuncuya teklifi yaptı

Siyah beyazlılar savunmaya Amartey-Dijku, orta sahaya Kuzyaev-Ozan Tufan ikilisinden birini düşünüyor. Halil Dervişoğlu ile de el sıkışıldı
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 06:07

Trabzonspor'da Bjelica etkisi

Kourbelis, Fernandez ve Orsic tecrübeli hocanın bizzat devreye girmesiyle bordo mavili formayı seçti. Hırvat basını Orsic için Bjelica’yı överken ‘sihirbaz’ tabirini kullandı
Spor - Spor
30 Haziran 2023 - 05:32

Zaniolo: Galatasaray istemezse hiçbir yere gitmem

Harika bir kulüpte oynadığını ve İstanbul’da çok mutlu olduğunu söyleyen yıldız oyuncu “Beni olduğu kadar takımımı da mutlu edecek bir teklif gelirse konuşuruz” dedi.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 04:52

İsmail Kartal'ın Koç'tan ilk isteği: Arda'yı sakın bırakmayın

Genç yıldızı adım adım F.Bahçe’ye kendisinin hazırlamaya başladığını söyleyen Kartal “O benim takımımın beyni olacak. Kalmasını çok isterim, takımı onun etrafında kuracağım” dedi.
SPOR - SPOR
30 Haziran 2023 - 00:44

Trabzonspor'un yeni transferleri Orsic ve Fernandez Türkiye'ye geldi

Trabzonspor'un yeni transferleri Joaquin Fernandez ve Misloav Orsic sözleşme imzalamak için Trabzon'a geldi. Bordo-mavili taraftarlar yeni yıldızlarını coşkuyla karşıladı.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 19:12

Filenin Sultanları set vermedi! FIVB Kadınlar Milletler Ligi: Tayland: 0 - Türkiye: 3

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Uluslararası Voleybol Federasyonu (FIVB) Milletler Ligi'nin üçüncü haftasındaki ikinci maçında ev sahibi Tayland'ı 3-0 yendi. Organizasyondaki 10. maçında 7. galibiyetini elde eden milli takım, üçüncü maçında yarın Brezilya ile karşılaşacak. 10 maçın ardından ligde 23 puanla 3.sıraya yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı, üç hafta sonunda sıralamada ilk 8 takımın gideceği FIVB Voleybol Milletler Ligi Final Etabı'na kalmayı garantiledi. Final Etabı, 12-16 Temmuz'da ABD'nin Teksas eyaletindeki Arlington şehrinde düzenlenecek.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 18:24

Danimarkalı eski dünya 1 numarası Caroline Wozniacki tenise geri döneceğini açıkladı

Eski NBA yıldızı David Lee ile evlendikten sonra tenisi bırakıp iki çocuk doğuran Kadınlar dünya sıralamasının eski 1 numarası Caroline Wozniacki, tenise geri döneceğini açıkladı. Grand slam turnuvalarındaki tek şampiyonluğunu 2018 Avustralya Açık'ta elde eden Wozniacki, 2009 ve 2014 ABD Açık'ta ise final oynamıştı.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 17:57

Fenerbahçe'de İsmail Kartal için resmi imza töreni önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek

Ali Koç'tan İsmail Kartal'a "hayırlı olsun" ziyareti... Fenerbahçe Başkanı ve yöneticiler, Samandıra'ya giderek Kartal'a başarılar diledi. İsmail Kartal'ın resmi imza töreninin önümüzdeki günlerde gerçekleştirileceği belirtildi. Başkan Ali Koç'un teknik direktör İsmail Kartal'la verdiği poz sosyal medyada yeni bir tartışma başlattı.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 16:37

İsmail Kartal'ın yardımcıları ve Fenerbahçe'nin 2023-2024 sezonu hazırlık programı belli oldu

Fenerbahçe'nin 2023-2024 sezonu hazırlık programı belli oldu. Sarı-Lacivertliler teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde 2 Temmuz Pazar günü toplanıyor. Milli Takımlarına giden futbolcular ise 5 Temmuz tarihinde takıma katılacak. Sağlık kontrollerinin ardından topbaşı yapacak olan Fenerbahçe, 8 Temmuz’a kadar çalışmalarını Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirecek. Kartal'ın yardımcıları ise kısa süre içinde resmi açıklamayla duyurulacak.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 15:51

Adnan Polat'ın annesi merhum Suna Polat yarın Zincilikuyu Mezarlığı'nda toprağa verilecek

Galatasaray camiasının önemli ismi Adnan Polat, annesini kaybetti. Sarı-Kırmızılı kulüp paylaştığı taziye mesajında Kulübümüzün eski başkanlarından Adnan Polat’ın değerli annesi Suna Polat’ın vefat ettiği haberini derin üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhumenin cenazesi, 30 Haziran 2023 Cuma günü Teşvikiye Camii'nde ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı Aile Kabristanlığı’na defnedilecektir" bilgisini verdi.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 15:39

EuroCup 2023-24 sezonu takımları belli oldu; Türkiye'den Türk Telekom ve Beşiktaş mücadele edecek

EuroCup 2023-2024 sezonunda 3'ü yeni toplam 20 takım mücadele edecek. Son finalist Türk Telekom ile Beşiktaş, Türkiye'nin EuroCup temsilcileri oldu. Yunanistan'dan Aris ve Litvanya'dan Wolves EuroCup'ın Beşiktaş'la birlikte yeni takımları oldu.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 15:29

Beşiktaş'ın yeni koçu Dusan Alimpijevic oldu! Siyah-Beyazlılar EuroCup'ta mücadele edecek

Beşiktaş basketbolda başantrenörlük görevine Dusan Alimpijevic'in getirildiğini açıkladı. 37 yaşındaki Alimpijevic, 2020-23 yılları arasında 3 sezon Frutti Extra Bursaspor'u çalıştırmıştı. Siyah-Beyazlılar önümüzdeki sezonda EuroCup'ta mücadele edecek.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 14:38

Galatasaraylı Zaniolo'dan Juventus'a "Beni alın" çağrısı! "Juve bir şans varsa mükemmel olur"

Galatasaray'da kalıp kalmayacağı merak edilen Nicolo Zaniolo, İtalyan medyası aracılığıyla Juventus yönetimine mesaj gönderdi! Çocukluktan beri Juventus taraftarı olduğunu açıklayan 23 yaşındaki futbolcu, "Her zaman bir Juventus taraftarı oldum. Çok iyi bir kulüp, orada oynamayı çok isterim. Juventus, tüm tarafları mutlu edecek iyi bir şans varsa mükemmel olur" dedi.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 14:17

Tottenham Hotspur'a transfer olan James Maddison'un yıllar önce Tottenham aleyhine attığı tweetler ortaya çıktı

Premier League devi Tottenham Hotspur, İtalyan kaleci Guglielmo Vicario'nun ardından Leicester City'nin İngiliz yıldızı James Maddison transferini de açıkladı. 26 yaşındaki orta sahayla 5 yıllık sözleşme imzalandı. James Maddison'ın Tottenham'a transferinin gerçekleşmesinin ardından yıllar önce Londra devi aleyhine attığı tweetler ortaya çıktı.
SPOR - SPOR
29 Haziran 2023 - 06:47

Beşiktaş ön liberoyu Fransa'da buldu: Onana hamlesi

Ünlü Fransız gazetesi L’Equipe, siyah beyazlıların genç orta saha oyuncusunu almak için görüşmelere başladığını iddia etti.
Başa Dön Sona Git