Eskişehir'de gizemli tabut: Sıraç, ölümün yaklaştı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Eskişehir'de vatandaşları tedirgin eden bir hadise meydana geldi. Boş arazide üzerinde “Sıraç, ölümün yaklaştı” yazılı bir tabut ve çelenk bulan birkaç kişi, polisi alarma geçirdi.

Eskişehir Odunpazarı ilçesinde binaların yan tarafındaki boş arazinin ortasına bırakılan tabut ve çelenk görenleri tedirgin etti. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis sevk edildi.

Eskişehir'de gizemli tabut! “Sıraç, ölümün yaklaştı” - 1. Resim


Kim tarafından hangi amaçla bırakıldığı bilinmeyen tabutun üzerinde bulunan “Sıraç, ölümün yaklaştı” yazısı, emniyet güçlerini teyakkuza geçirdi.

Ekipler tarafından yapılan inceleme sonucunda tabutun bölgedeki camiden atıldığı, çelengin ise geçtiğimiz günlerde düzenlenen bir cenaze törenine gönderildiği öğrenildi. Kontrollü şekilde açılan tabutun boş olduğu belirlenirken, üzerindeki yazı nedeniyle polis ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...