Samsun'da heyelan bölgesinde 5 katlı bina tahliye edildi

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Samsun'da heyelan bölgesinde 5 katlı bina tahliye edildi
Yaşam Haberleri  / Anadolu Ajansı

Samsun'un Canik ilçesinde, heyelan riski nedeniyle akaryakıt istasyonunun karşısındaki 5 katlı bina tedbir amacıyla tahliye edildi. AFAD, itfaiye ve polis ekipleri bölgeye sevk edilerek, çevre güvenliği sağlandı ve alan yaya ile araç trafiğine kapatıldı.

Samsun'un Canik ilçesinde heyelanın meydana geldiği akaryakıt istasyonunun bulunduğu bölgedeki 5 katlı bina tedbir amacıyla tahliye edildi.

Toptepe Mahallesi Hacı Mansur Sokak'taki akaryakıt istasyonunun karşısında, heyelan noktasına yaklaşık 200 metre mesafede bulunan 5 katlı binanın çevresindeki kayalıklardan taşların yuvarlanması üzerine bölgeye AFAD, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

BİNA TAHLİYE EDİLDİ, BÖLGE TRAFİĞE KAPATILDI

Heyelan riskine karşı diğer katları boş olan binanın birinci katında yaşayan aile, ekiplerce tedbir amacıyla tahliye edildi. Olay yerine şerit çekilerek bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Canik Belediye Başkanı İbrahim Sandıkçı, bölgeye gelerek incelemelerde bulundu.

Kaynak: Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...