1 kişi ölmüş, 32 kişi yaralanmıştı! Metrobüs kazasında iddianame tamam: 5 kişinin 15 yıla kadar hapsi istendi

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da 1 kişinin öldüğü, 32 kişinin yaralandığı metrobüs kazası iddianamesi hazırlandı. İddianamede 5 tutuklunun 15 yıla kadar hapsi istendi.

İstanbul Küçükçekmece'de 1 kişinin hayatını kaybettiği, 32 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Kazaya ilişkin yürütülen soruşturma tamamlandı.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianamede, hayatını kaybeden Ferhat Uçar "maktul", Uçar'ın yakınları ile yaralıların da aralarında bulunduğu 32 kişi "müşteki" sıfatıyla yer aldı.

15 YILA KADAR HAPİSLERİ İSTENDİ

İddianamede, metrobüs şoförü Düzgün Murat Çetin, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde (İBB) denetim amiri olarak görevli olan Hüseyin Pazarlı, İETT Metrobüs Daire Başkanlığı Metrobüs Filo Yönetim Merkezi saha amiri Şafak Yıldız, metrobüs yolunda çalışma yapan inşaat firmasının şantiye şefi Muhammet Sertaç Kazıcı ve proje müdürü Niyazi Baştürk'ün "taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olmak" suçundan 2 yıldan 15'er yıla kadar hapisle cezalandırılmaları istendi.

1 kişi ölmüş, 32 kişi yaralanmıştı! Metrobüs kazasında iddianame tamam: 5 kişinin 15 yıla kadar hapsi istendi - 1. Resim

4 KİŞİ HAKKINDA SORUŞTURMA SÜRÜYOR

İddianamede, İBB Avrupa Yakası Yol Bakım ve Onarım Müdürü Murat Er, müdür yardımcısı Burak Alp ve Ahmet Yıldırım ile Kıvanç Turan'ın, memur olmaları nedeniyle haklarındaki soruşturmanın devam ettiği kaydedildi.

 

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...