Gündem - Gündem
16 dakika önce

Akdeniz beşik gibi sallanıyor! 4.1 büyüklüğünde bir deprem daha oldu

Akdeniz'de Girit adası açıkları beşik gibi sallanmaya devam ediyor. 4.6 büyüklüğündeki depremin ardından bugün 4.1'lik bir deprem daha oldu. AFAD ve Kandilli ilk verileri açıkladı.
 - Bu da Batı ikiyüzlülüğü
31 dakika önce

UEFA'nın Merih Demiral'a verdiği 2 maç men cezası 'Batı’nın ikiyüzlülüğü' iddialarına yol açtı

İngiliz Bellingham'ın ahlaksız hareketine para cezası veren, Fransa, Almanya, Sırbistan ve Hollanda gibi milli takımların formalarındaki hayvan sembollerine sessiz kalan UEFA'nın Merih Demiral'ın bozkurt hareket ceza vermesi tepkiye yol açtı. 2 maçlık men kararı, Batı'nın ikiyüzlülüğünü bir kez daha gözler önüne serdi.
 - Bakan Yerlikaya'dan UEFA'ya tepki: Yanlı ve haksız ceza
57 dakika önce

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Merih Demiral'a ceza veren UEFA'ya tepki: Yanlı ve haksız ceza kabul edilemez

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sevincinde bozkurt işareti yapan Türkiye A Milli Futbol Takımı oyuncusu Merih Demiral'a 2 maç ceza veren UEFA'ya tepki gösterdi. Önemli açıklamalarda bulunan Bakan Yerlikaya, "Yanlı ve haksız ceza kabul edilemez" ifadelerine yer verdi.
 - Türk askeri eğitti! Somalili subaylar görevde
1 saat 9 dakika önce

Türk ordusunun eğittiği Somalili subaylar göreve başladı

Türkiye'nin Somali'deki TURKSOM Askeri Eğitim Üssü'nde eğitim verdiği Somalili deniz, kara ve hava kuvvetleri subayları sertifikalarını aldı. Başarıyla tamamlanan eğitimden sonra göreve başladılar.
Gündem - Gündem
1 saat 23 dakika önce

Esenyurt E5'te ambulans ile İETT şoförünün tartışması kazayla bitti

İstanbul Esenyurt'ta İETT şoförü ile ambulans şoförü arasında tartışma çıktı. E-5'te seyir halindeki tartışma kazayla sonuçlandı.
 - Saldırdığı bayrak böyle öptürüldü
1 saat 35 dakika önce

Suriye'de Türk bayrağına saldırarak provokatif eylemde bulunan kişiler yakalandı

Türkiye, Suriye'de Türk bayrağını hedef alan saldırılarda bulunan kişiler için harekete geçti. Güvenlik kaynakları tarafından yapılan açıklamada, "Türk bayrağına yönelik provokasyonda bulunanlar yakalanmıştır" denildi.
 - UEFA'nın "bozkurt" kararı küplere bindirdi
1 saat 57 dakika önce

Bahçeli'den UEFA'nın Merih Demiral kararına tepki! Bir de çağrısı var

UEFA'nın Merih Demiral'a bozkurt işareti yaptığı için 2 maç ceza vermesine bir tepki de MHP lideri Devlet Bahçeli'den geldi. Kararı skandal bulan Bahçeli "UEFA, bahse konu ayıplı kararını geri almadan A Milli Futbol Takımımızın Hollanda karşılaşmasına çıkmaması ahlaki ve milli nitelikli bir beklentidir." dedi.
 - Müdür yardımcısını öldürmüştü, ifadesi tüyler ürpertti
2 saat 12 dakika önce

Müdür yardımcısını öldüren 17 yaşındaki tetikçinin ifadesi tüyler ürpertti: İşimizi yaptık

Kocaeli'nde lise müdür yardımcısı Mahir Çoğaç'ı öldüren 17 yaşındaki tetikçinin ifadesi ortaya çıktı. İfadesinde, cinayet emrini aldıkları 2 kişinin kendilerini Yunanistan'a götüreceklerini anlatan zanlı, "Herkes işinin ne olduğunu biliyordu ve sadece işini yaptı. Eve vardıktan sonra direkt uyudum ve uyandığımda kapıda polislerin olduğunu gördüm. Yaptığım şey için çok pişmanım. Bu olayı yapmamızı D.S. ve Y.A. istediler. Zaten onlar Yunanistan'da firari durumda" dedi.
Gündem - Gündem
2 saat 28 dakika önce

Tunceli’de devrilen traktörün altında kalan sürücü can verdi

Çorum'un Osmancık ilçesinde, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği traktör şarampole devrildi. Traktörün altına kalan 5 kişi yaralandı. Ağır yaralanan Fazıl Arafat yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
 - İmamoğlu'ndan dikkat çeken karar
2 saat 39 dakika önce

İmamoğlu'ndan dikkat çeken karar! Ece Güner ve Serkan Özcan'ı danışman yaptı

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski İyi Parti Genel Başkan Yardımcısı Ece Güner ve eski Gelecek Partisi Sözcüsü Serkan Özcan'ı danışman olarak atadı.
 - Ayhan Bora Kaplan soruşturmasında yeni gelişme
2 saat 54 dakika önce

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantılı "gizli tanık" iddianamesi kabul edildi

Ayhan Bora Kaplan suç örgütüyle bağlantılı "gizli tanık" iddianamesi mahkemece kabul edildi. Eski Ankara İl Emniyet Müdür Yardımcısı Çelik ve eski Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Öner'in de arasında bulunduğu 6'sı emniyet mensubu 11 şüphelinin 11 yıla kadar hapis istemiyle yargılanmasına 18 Temmuz'da başlanacak.
 - Yanlış tedavi kabusu yaşattı
3 saat 54 dakika önce

Yanlış tedavi kabusu yaşattı! 8 yaşındaki çocuk az kalsın gözünü kaybediyordu

İstanbul Küçükçekmece'de iddiaya göre, enfeksiyonlu dişin çekilmesinin ardından hem yüzü şişmeye başlayan hem de ateşi çıkan 8 yaşındaki çocuk ve ailesi adeta kabusu yaşadı. Şikayetler başladıktan sonra başka bir hastaneye götürülen çocuğun başına gelenleri annesi anlattı ve “Buradan raporlarımı alıp savcılığa suç duyurusunda bulunacağım. Bu kadar ucuz olmamalı” dedi.
 - Oynayarak minibüsü ateşe verdiler
4 saat 2 dakika önce

Biri 7 diğeri 9 yaşında! Çocuklar oynayarak minibüsü yaktı

Kütahya'da 7 ve 9 yaşlarındaki iki çocuk, park halindeki minibüsü yaktı. Oynayarak tutuşturdukları kağıdı aracın içine atan çocukların o anları güvenlik kameralarına yansıdı. 
 - Araç içinde cesetler bulundu, sır perdesi aralandı
4 saat 46 dakika önce

Korkunç olay! Araç içerisinde 2 kişi ölü bulundu

Elazığ'da bir araç içerisinde 2 kişinin cesedi bulundu. İlk belirlemelere göre şahsın önce kadını öldürdüğü, ardından intihar ettiği öğrenildi. Kadının ailesinin ise dün kayıp ihbarında bulunduğu ortaya çıktı.
Gündem - Gündem
5 saat 1 dakika önce

Denizli’de sır ölüm: Ahmet Durmuş genç yaşta vefat etti

Denizli'de çakmak gazına maruz kalması sonucu fenalaştığı iddia edilen 18 yaşındaki genç, kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
 - Henüz 22 yaşındaydı! Geçirdiği operasyon sonu oldu
5 saat 35 dakika önce

Üniversiteli genç, mide balonu operasyonunda hayatını kaybetti

Mersin'de 22 yaşındaki üniversite öğrencisi, Mersin'de özel bir hastanede mide balonu taktırmak için yaptırdığı operasyon sırasında hayatını kaybetti. Oğlunun ölümünde ihmal olduğunu öne süren baba Hasan Gül, ihmal iddiasıyla hastane ve doktor hakkında hukuki süreç başlattı.
 - Antalya'nın Aksu ilçesi alevlere teslim!
6 saat 8 dakika önce

Antalya'nın Aksu ilçesi alevlere teslim!

Antalya'nın Aksu ilçesindeki ormanlık alanda öğlen saatlerinde yangın çıktı. Saatler sonra kontrol altına alınan yangında 12 hektar ormanlık alan zarar gördü.
 - Kayseri'deki provokasyona 13 tutuklama
6 saat 37 dakika önce

Bakan Yerlikaya: Kayseri'deki olaylarla ilgili 13 kişi tutuklandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kayseri'nin Melikgazi ilçesinde Suriyelilere yönelik başlatılan olaylarla ilgili 855 kişinin gözaltına alındığını ve 13 kişinin tutuklandığını, 145 kişi hakkında adli kontrol kararı verildiğini söyledi. 
 - Açık açık meydan okudu: Asla müsaade yok!
6 saat 50 dakika önce

Erdoğan'dan Kayseri'deki provokasyonu hatırlatıp meydan okudu: Asla müsaade etmeyiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçtiğimiz hafta Suriyeli göçmenleri üzerinden Kayseri'de çıkarılan provokasyonlara tepki gösterdi. Erdoğan, "Türkiye’de ırkçı akımlar oluşturup kardeşlik iklimini bozmayı amaçlayanlar, karanlık odaklardan aldıkları talimatları yerine getirme gayretindeler. Fakat biz bu oyunları da, nasıl bozacağımızı da çok iyi biliriz. Alçakça bir hadise üzerinden kaos planlayanlara müsaade etmeyiz." dedi.
 - Olası görüşmenin gündemini tek tek sıraladı
7 saat 21 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Putin'le Esad'a bir davetimiz olabilir

Kazakistan dönüşü uçakta açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suriye Devlet Başkanı Esad ile görüşebileceğini belirtti. Erdoğan, "Putin ile Esad’a bir davetimiz olabilir. El birliği ile terör yapılarının kökünün kazınması, Suriye’nin geleceğinin inşası için mühim. Suriye’nin demokratik altyapısının inşası, kapsayıcı barışın sağlanması önemlidir." dedi.
 - FETÖ'den TSK'ya itibar suikastı
7 saat 34 dakika önce

FETÖ'den TSK'ya itibar suikastı! MSB'den Tuğgeneral Yılmaz açıklaması

MSB, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Tuğgeneral Esat Mahmut Yılmaz’ın fotoğrafını, adı insan kaçakçılığına karışan ve tutuklanan emekli Tuğgeneral Bilal Çokay olarak kullananlar hakkında suç duyurusunda bulunacağını duyurdu.
Sona Git