- Korkunç itiraf! Cinayetin böylesi görülmedi
1 saat önce

İzmir'de cinayet dehşeti! Öldürüp cesedinin başında bekledi

İzmir'de Türkiye'yi derinden sarsan bir cinayet dehşeti yaşandı. Urla ilçesinde M.E. isimli bir şahıs, arkadaşının yanında gördüğü Cem Hortum'u pompalı tüfekle kalbinden vurarak öldürdü. Zanlı, cesedin başında polisi arayarak bekledi. İlk ifadeleri ortaya çıkan zanlının, daha önce de cinayet işlediği ve 16 sene cezaevinde kaldığı belirtildi.
 - Samsun Terme Çayı'nda taşma riski
1 saat 12 dakika önce

Debisi maksimum hızda! Terme Çayı'nın taşma riski korkuttu

Samsun’da etkili olan şiddetli yağışlar Terme Çayı’nın debisi maksimum 805 m3 saniyeyi gördü Terme Çayı'nda taşma riski nedeniyle 2 köprü ulaşıma kapatıldı, hanelere su kesildi.
 - 9 katlı apartman cayır cayır yandı! İtfaiyenin suyu bitti
1 saat 15 dakika önce

9 katlı apartman cayır cayır yandı! İtfaiyenin suyu bitti

Batman merkezde 9 katlı bir apartmanda yangın dehşeti yaşandı. Binanın teras katında başlayan yangın hızla yayıldı. Ekiplerin müdahalesi sonucu söndürülen yangından, itfaiyenin suyu bittiği ifade edildi. Öte yandan hasar alan daire kullanılamaz hale geldi.
 - Göbeklitepe yakınlarında yangın çıktı
1 saat 36 dakika önce

"Tarihin sıfır noktası" alevlerle çevrildi! Göbeklitepe yakınlarında yangın çıktı

12 bin yıllık geçmişiyle "Tarihin sıfır noktası" olarak anılan Göbeklitepe'nin yakınlarındaki dağlık alanda çıkan yangın korkuttu.
 - Bir felaket de Malazgirt'te! Sele kapılan genç kız can verdi
3 saat 49 dakika önce

Bir felaket de Malazgirt'ten! Sele kapılan genç kız can verdi

Türkiye gün içerisinde başlayan sel ve yangınlarla mücadele ediyor. Ordu'da başlayan sel felaketi heyelanlara yol açmış, 1 vatandaş hayatını kaybetmişti. Bu kez de Muş'un Malazgirt ilçesinde yaşanan sel felaketi 20 yaşındaki genç kızın ölümüne yol açtı. Vatandaşlar büyük panik yaşadı, Kaymakamlık olaya ilişkin soruşturma başlattı.
 - Sigaraya peş peşe zam yağdı
4 saat 16 dakika önce

Tiryakileri üzecek haber! Üç sigara grubuna daha zam geldi

ÖTV'deki artış sonrası sigaraya peş peşe zam gelmeye devam ediyor. Gün içerisinde BAT, İmperial ve TT grubu sigaralara zam yağdı. BAT grubunun sattığı en ucuz sigara 61, en pahalı sigara 79 TL oldu. İmpeiral grubuna gelen zammın ardından en ucuz sigara 59 TL'ye yükselirken, en pahalısı 73 TL'ye çıktı. TT grubunda ise en ucuz sigara 57'ye, en pahalı sigara 68 TL'ye yükseldi.
 - Kuzey Irak'ta teröre büyük darbe!
5 saat 12 dakika önce

Kuzey Irak'ta teröre büyük darbe! Hedefler bir bir imha edildi

Türkiye, sınır içi ve sınır ötesi operasyonlarla terör örgütü PKK'ya darbe üstüne darbe indiriyor. Son olarak Milli Savunma Bakanlığı, Kuzey Irak’ta başlatılan operasyonlar kapsamında hedeflerin topçu atışı ile tam isabet imha edildiğini açıkladı.
 - Bu kez İmamoğlu "kazandıran ceketi" giydi
5 saat 25 dakika önce

Erdoğan'ın seçimi kazanma formülü... Özgür Özel'in ardından İmamoğlu da "kazandıran ceketi" giydi

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile özdeşleşen ve "seçim kazandıran ceket" olarak bilinen "winner ceketi" Özgür Özel'in ardından İmamoğlu da giydi.
 - "Ya zam verecekler ya söke söke alacağız"
5 saat 31 dakika önce

Özgür Özel'den asgari ücret açıklaması: Ya zam verecekler ya söke söke alacağız

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, programı kapsamında gittiği Edirne'de asgari ücrete yönelik açıklamalarda bulundu. Enflasyon artışına yönelik yapılacak emekli ve memur zammının asgari ücrete de uygulanması gerektiğini vurgulayan Özel, "Ya asgari ücrete zammı verecekler ya da biz söke söke alacağız. Zammı yaparsanız sorunlar bitmez ama hiç olmazsa birazcık geçim olur ama geçim olmazsa hiç merak etmeyin yakında seçim olur" dedi.
 - Meteoroloji'den son dakika alarm! Her an başlayabilir
6 saat 29 dakika önce

Meteoroloji'den son dakika rapor geldi! O illerde kritik alarm, her an başlayabilir

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Rapora göre ülke genelinde hava sıcaklıklarının 1 ila 4 derece arası mevsim normallerinin üzerinde seyredeceği belirtildi. Orta ve Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde ise gök gürültülü sağanak yağış olacağı ifade edildi. Ayrıca raporda, yağışların 8 ilde kuvvetli bir şekilde yaşanacağı konusunda uyarılar yer aldı.
 - Büyük panik, seferberlik başladı
6 saat 47 dakika önce

İzmir'de orman yangını! Havadan ve karadan müdahale ediliyor

İzmir yanıyor! Haftalardır orman yangınlarıyla mücadele eden şehrin bu kez de Foça ilçesi alevlere teslim oldu. Saat 16.23'te alev alan araçtan yükselen alevlerin yayılması sonucu başlayan orman yangınına ekipler havadan ve karadan müdahale ediyor. Çıkan yangınla birlikte vatandaşlar, korku ve panik halinde çalışmaları takip ediyor. Yangın yoğun müdahaleler sonucu söndürülürken, soğutma çalışmaları devam ediyor.
 - Epilepsi nöbeti geçirdi, otobüsün önüne düştü
6 saat 52 dakika önce

Motosiklet üzerinde epilepsi krizi geçirdi! Otobüsün altında kalmaktan son anda kurtuldu

Şişli'de motosiklet üzerinde epilepsi krizi geçiren genç, İETT otobüsünün önüne düştü. Genci son anda fark eden şoför adeta facianın önüne geçerken, şoförün ani fren yapması ile zincirleme kaza meydana geldi. 
 - Heyelanlar meydana geldi, can kaybı yaşandı
6 saat 58 dakika önce

Ordu'da sel felaketi! Heyelanlar meydana geldi, can kaybı yaşandı

Ordu'da iki ilçeyi sel vurdu! Metrekare başına 100 kilogram yağışın düştüğü bölgede felaket anları anbean kameralara yansıdı. Sel dolayısıyla ilçelerde heyelan meydana geldi. Bir vatandaş da sulara kapılarak can verdi.
Gündem - Gündem
7 saat 29 dakika önce

AFAD duyurdu! Datça'da 4.1 büyüklüğünde deprem

AFAD, Muğla'nın Datça ilçesi açıklarında Akdeniz'de 4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini duyurdu.
 - Orhan Şen'den 'aşırı sıcak' alarmı!
7 saat 40 dakika önce

Prof. Dr. Orhan Şen tarih verdi: Aşırı sıcaklar geliyor!

Prof. Dr. Orhan Şen, yurt genelinin pazartesi gününden itibaren aşırı sıcak hava dalgasının etkisi altına gireceğini duyurdu. Sıcaklıkların 5-6 gün süreci kaydedildi. 
Gündem - Gündem
8 saat 12 dakika önce

Yer: Bahçelievler! 3 gün boyunca keşif yapıp, gündüz vakti hırsızlığa kalkıştılar

İstanbul'da sabah saatlerinde birinci kata tırmanan hırsız, camı kırarak Ali Rıza Yıldız'ın evine girdi. Camın sesini duyan komşuların haber vermesiyle zanlı polis ekipleri tarafından yakalandı. Bina sakinleri hırsızların birkaç gündür keşif yaptıklarını söyleyip "Binaya gireceklerini fark ettim. Tek kişi girmişti içeri ama 2-3 günden beri burada keşif yapıyorlar" dedi. 
 - Fidan İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy ile görüştü
8 saat 39 dakika önce

Fidan'dan yeni İngiltere Dışişleri Bakanı Lammy'e tebrik telefonu

Bakan Hakan Fidan, İngiltere Dışişleri Bakanı David Lammy ile telefonda görüştü. Fidan mevkidaşına yeni görevinde başarı dilerken görüşmede iki ülke arasındaki ilişkiler ele alındı.
 - Bodrum'da PKK operasyonu
8 saat 53 dakika önce

Bodrum'da PKK operasyonu: 6 yıldır aranan terörist yakayı ele verdi

Muğla'da silahlı terör örgütü PKK'ya üye olma suçundan cezası bulunan B.Ç. Bodrum'da yakalandı. 6 yıldır aranan şüpheli, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. 
 - Cesetsiz cinayet davası sil baştan!
9 saat 30 dakika önce

11 yıllık sır çözülemiyor... Adana'daki cesetsiz cinayet davası yeniden başladı

Adana'da 11 yıl önce işlenen Zeynep Söğüt cinayeti eksik kovuşturma gerekçesiyle bozuldu, dava yeniden başladı. Cansız bedeni bulunmayan Söğüt'ün cinayetine ilişkin yargılanan 3 şüpheli suçu birbirlerine attı. Davaya konu olan bavulun içinden taş çıkarken arama çalışmalarında bulunan kemiklerin ise hayvana ait olduğu belirlendi. 
 - Direksiyon sınavında değişiklikler! Ehliyet alacaklar dikkat
10 saat 5 dakika önce

Sürücü adayları için yeni eğitim yönetmeliği yolda! Direksiyon sınavlarına önemli yenilikler geliyor

İstanbul Sürücü Kursları ve Eğitimcileri Federasyonu Başkanı Murat Tekin, sürücü adaylarının eğitim standartlarını yükseltmek amacıyla yeni bir yönetmelik hazırlığının başladığını duyurdu. Tekin, yapılan bu hazırlıkların sürücü eğitiminde önemli değişiklikler getireceğini belirtti.
 - MSB duyurdu! 5 terörist etkisiz hale getirildi
11 saat 17 dakika önce

Irak ve Suriye'nin kuzeyinde 5 terörist etkisiz hale getirildi

Milli Savunma Bakanlığı, Irak'ın ve Suriye'nin kuzeyinde toplam 5 teröristin etkisiz hale getirildiğini duyurdu.
Sona Git