- Başıboş köpek sorunu çözüme kavuşuyor!
41 dakika önce

Başıboş köpek sorunu çözüme kavuşuyor! Üç dosyalık rapor Erdoğan'a sunuldu

Başıboş köpek sorununun çözüme kavuşması için AK Parti tarafından hazırlanan üç dosyalık rapor Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunuldu.
 - İstek şarkı cinayetinde flaş gelişme!
1 saat 46 dakika önce

Kadıköy'de istek şarkı cinayetinde sanığın cezası belli oldu

Türkiye'nin gündemini derinden sarsan istek parça cinayetinde yeni bir gelişme yaşandı. Kadıköy’de istediği şarkıyı çalmadığı için müzisyen Cihan Aymaz’ı bıçakla öldüren sanığa müebbet hapis cezası verildi.
 - AFAD Başkanı Memiş'ten Karadeniz'e sel uyarısı
2 saat önce

AFAD Başkanı Memiş'ten Karadeniz'e sel uyarısı: Meteorolojinin sarı ve turuncu kodlarına uyun

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Okay Memiş, Doğu Karadeniz'de yaşanan sel felaketinin ardından vatandaşları uyardı. Memiş, meteorolojinin sarı ve turuncu kodlarına uyulmasının hayati önem taşıdığını vurguladı.
 - O illerde sarı kodlu alarm, her an başlayabilir
2 saat 1 dakika önce

Meteoroloji'den son dakika rapor geldi! O illerde sarı kodlu alarm, her an başlayabilir

Meteoroloji'den son hava durumu tahmin raporu geldi. Rapordu ülke genelinde parçalı ve yer yer çok bulutlu havanın etkili olacağı belirtildi. Ayrıca İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu bölgelerinde gök gürültülü sağanak yağış yaşanacağı ifade edildi. Raporda 10 ile yönelik sarı kodlu uyarı da yer aldı.
 - Müdahaleler sürüyor, yerleşim yerleri risk altında
2 saat 31 dakika önce

Yurdun dört bir yanında orman yangını! Müdahaleler sürüyor, yerleşim yerleri risk altında

Türkiye haftalardır orman yangınlarıyla mücadele ediliyor. Ankara'nın Kızılcahamam, İzmir'in Aliağa, Bolu'nun Yeniçağa, Sinop'un Boyabat, Muğla'nın Milas, Manisa'nın Kırkağaç ilçelerinde yangınlar başladı. Orman ve otluk alan yangınlarına havadan ve karadan müdahaleler sürüyor. Bazı illerde yangın söndürüldü, soğutma çalışmaları devam ediyor. Vatandaşlar yangınların yerleşim yerlerine ulaşmasından endişe duyuyor.
 - Gümüşhane'yi sağanak yağış vurdu
2 saat 32 dakika önce

Meteoroloji sarı kodla uyarmıştı! Sağanak yağışın vurduğu Gümüşhane'de karayolu kapandı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından sarı kodla uyarılan Gümüşhane'de sağanak yağış etkili oldu. Su baskınları ve taşkınların yaşandığı ilde araçlar çamura gömüldü, karayolu ulaşıma kapandı.
 - Arkasında kim var? CHP'de tartışmalar başladı
3 saat 8 dakika önce

SHP 14 yıl aranın ardından yeniden kuruldu

Sosyal Demokrat Halkçı Parti (SHP), 14 yıl aradan sonra siyaset arenasına dönme kararı aldı. Partinin adresi, Yargıtay'a "Meşrutiyet Mahallesi, Karanfil Sokak, Çankaya, Ankara" şeklinde belirtildi. SHP'nin kurulmasının ardından CHP kanadında tartışmalar yaşandı. Partinin yeniden kurulmasının ardından tüm gözler eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na çevrildi.
 - Irak'ın Kuzeyin'de kilit kapanıyor!
3 saat 22 dakika önce

Türk Komandosunun Irak'ın kuzeyine indiği sahneler nefes kesti

Milli Savunma Bakanlığı Türk Komandolarının Irak'ın kuzeyine indiği anlara ait görüntüleri paylaştı! Sahneler nefes kesti.
 - Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan kritik görüşme
3 saat 46 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan İran'ın yeni Cumhurbaşkanı Pezeşkiyan ile görüştü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'daki seçimlerde zafere ulaşarak Cumhurbaşkanı olan Mesud Pezeşkiyan ile görüştü. Kritik temasta iki ülkenin ilişkilerinde gelişme mesajı verildi.
 - İmamoğlu'nu hedef aldılar
3 saat 50 dakika önce

İBB binası önünde Adalılardan "azmanbüs" protestosu! İmamoğlu'nu hedef aldılar

İETT'nin Büyükada'da hizmete aldığı ve Adalıların "azmanbüs" olarak adlandırdıkları elektrikli minibüsler gündemden düşmüyor. Fatih'te İBB binası önünde toplanan Adalılar protesto yapıp İmamoğlu aleyhinde slogan attı.
 - Ankara'da korkutan yangın! Alevler köye ulaştı
3 saat 57 dakika önce

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesindeki yangın evlere ulaşmadan söndürüldü

Başkent Ankara'nın Kızılcahamam ilçesinde çıkan yangın çevre sakinlerini tarafından korkuyla takip edildi. Ormanlık alandan ilerleyen alevler, Saray köyüne kadar uzandı. Havadan ve karadan yapılan müdahaleyle Kızılcahamam'daki yangın kontrol altına alındı.
Gündem - Gündem
4 saat önce

Teknesinde yaşayan adam ölü bulundu! Vefatında acı detay

Antalya'da balıkçı barınağında yaşayan Rahim Çakmak teknesinde ölü olarak bulundu. 73 yaşındaki adamın önce rahatsızlandığı, gelen ambulans görevlilerinin ısrarına rağmen hastaneye gitmediği öğrenildi.
 - Suriyeli kuyumcu, Suriyelileri Türkiye'de dolandırdı
4 saat 31 dakika önce

Bursa'da akılalmaz olay: Suriyeli kuyumcu, Suriyelileri Türkiye'de dolandırdı

Bursa'da Suriyeli bir kuyumcu, Suriye vatandaşlarından topladığı milyonlarca liralık altınla kayıplara karıştı. Mağdurlar kuyumcunun döviz ve altınları alıp Bursa'dan kaçtığını öne sürdü. 
 - Bülent Cihantimur programa başlıyor
4 saat 44 dakika önce

Oğlu 1 kişinin ölümüne neden olup ABD'ye kaçmıştı! Bülent Cihantimur programa başlayacağını duyurdu

İstanbul'da yaptığı trafik kazasında bir kişinin hayatını kaybetmesine neden olan 17 yaşındaki Timur Cihantimur ve annesi Eylem Tok ABD'de tutuklanırken, dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Cihantimur'un babası Estetik Cerrah Bülent Cihantimur, televizyonda program yapacağını duyurdu.
Gündem - Gündem
4 saat 50 dakika önce

Kene, örümcek, sivrisinek… Vakalar patlak verdi, uyarılar peş peşe geldi

Yaz mevsimi, güneşli günlerin ve açık hava aktivitelerinin keyfini çıkarmak için mükemmel bir zaman... Ancak, bu dönemde böcek ısırıkları ve böcek ısırığı alerjileri de artış gösteriyor. Uzmanlar hayati tehlikeye de yol açan durum karşısında uyarıda bulundu.
 - AK Parti MYK toplandı
5 saat 9 dakika önce

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığındaki AK Parti MYK toplandı

AK Parti MYK, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde partinin genel merkezinde toplandı.
 - Bir aylık damadını öldürdü, kızını yaraladı
5 saat 23 dakika önce

Amasya'da kayınpeder dehşeti! Bir aylık damadını öldürdü, kızını yaraladı

Amasya'da Dursun Şengül, kendisinden izin almadan evlendiği için kızı İnci ve bir aylık damadı Halil Eser'i silahla vurdu. Damat olay yerinde hayatını kaybetti, İnci Eser ise yaralandı. 
 - Belediye başkanlarının "Bolu Dağı" tartışması
5 saat 35 dakika önce

Bolu Dağı tartışması büyüyor! Tanju Özcan'dan Faruk Özlü'ye "Akıllı ol" çıkışı

Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü'nün "Doğru bilinen yanlışlar vardır. Bunlardan birisi de 'Bolu Dağı' ismidir. Bu yanlışı düzeltelim. Bu dağın doğru adı Düzce Dağı" şeklindeki paylaşımı ortalığı karıştırdı. Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Özlü'yü hedef alarak açtı ağzını yumdu gözünü.
 - Murat Arpapay cinayetinin sanıkları hakim karşısında
5 saat 46 dakika önce

Murat Arpapay cinayetinin sanıkları hakim karşısında: Çok bağırdı, çok çırpındı...

Bahçelievler'de kurdukları eskort tuzağı ile Murat Arpapay'ı öldüren sanıklar hakim karşısına çıktı. Sanık Muhterem Perçikli olay anını anlatarak "Fatih ile Doğan vurdular Murat'a. Murat çok bağırdı, çırpındı. Çok darp edildi, baygınlık geçirdi yere yığıldı" ifadeleriyle kendisinin suçsuz olduğunu söyledi. Cinayetin detayları ise kan dondurdu. 
 - En çok dinlediği şarkıları açıkladı! İşte dikkat çeken liste
5 saat 46 dakika önce

CHP Genel Başkanı Özgür Özel en çok dinlediği şarkıları açıkladı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, katıldığı YouTube programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Tatillerde arkadaşlarına DJ'lik yaptığını söyleyen Özel, en çok dinlediği şarkıları açıkladı.
 - Diyarbakır ve Mardin afet bölgesi ilan edildi
6 saat 6 dakika önce

Diyarbakır ve Mardin afet bölgesi ilan edildi

AFAD, Diyarbakır ve Mardin'deki zirai alan yangınlarından etkilenen mahallelerin "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildiğini bildirdi. Öte yandan Diyarbakır'a 3 milyon, Mardin'e ise 2 milyon lira acil yardım ödeneği gönderildi.
Sona Git