Villa değil hayvanat bahçesi! Çerkez Cengiz'in evinde Nil timsahı ve anakonda yılanı ele geçirildi

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Beykoz’da ‘Çerkez Cengiz’ olarak bilinen Cengiz Şıklaroğlu’nun villasına polis tarafından operasyon düzenlendi. Şıklaroğlu’nun evinde yapılan aramalarda Nil timsahı, anakonda yılanı, kaya kartalı gibi canlı hayvanlar ve çeşitli hayvan tahnitleri bulundu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlileri tarafından, Beykoz’un Görele Mahallesi’nde bulunan bir adrese operasyon düzenlendi.

‘Çerkez Cengiz’ olarak bilinen Cengiz Şıklaroğlu’nun villasına gerçekleştirilen operasyon neticesinde yapılan aramalarda bulunan hayvanlar, yok artık dedirtti.

EVİ HAYVANAT BAHÇESİ GİBİ!

Şıklaroğlu’nun evinde 1 adet canlı kaya kartalı, 1 adet canlı Nil timsahı, 2 adet canlı cennet papağanı, 1 adet canlı anakonda yılanı, 1 adet boa yılanı tahniti, 1 adet taçlı turna tahniti, 1 adet ayı postu, 1 adet Afrika mandası trofesi, 1 adet dağ keçisi tahniti ve 1 adet Nil timsahı tahniti ele geçirildi.

Konu ile ilgili firari bir şüphelinin yakalanmasına yönelik çalışmalar devam ediyor.

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...