Ece Gürel'in hocasından kafa karıştıran iddia: Cadılık eğitimi alıyordu
Kaybolduktan 4 gün sonra ormanda bulunan ve kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Ece Gürel'in ölümü, çeşitli iddiaları da beraberinde getirdi. Meditasyon ve tarotla ilgilendiği bilinen Gürel'le ilgili "cadılık eğitimi" iddiası öne sürüldü. İşte detaylar.
2 Mart Pazar günü Belgrad Ormanı'na gideceğini söyleyerek evden çıkan peyzaj mimarı Ece Gürel daha sonra Belgrad Ormanı'nda kaybolmuş, 4 günlük arama kurtarma çalışmaları sonrasında hafif yaralı olarak bulunmuştu.
DÜN DEFNEDİLDİ
Güler, kaldırıldığı özel hastanede tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Genç kadın dün Güneşli Merkez Cami'de ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.
ÖLÜM SEBEBİ BELLİ OLDU
Öte yandan Gürel'in ön otopsisi tamamlandı. Raporda, Gürel'in ölümünün hipotermi ve beraberinde gelişen komplikasyon sonucu meydana geldiği vurgulandı. Ayrıca otopside alınan örneklerin laboratuvar analizleri neticesinde, ölüm sebebi hakkında kesin kanaat belirtileceği ifade edildi.
ECE GÜREL CADILIK EĞİTİMİ Mİ ALIYORDU?
Gürel'in ormana neden gittiği ise sır olarak kaldı. Tarot, kurşun dökme vb. konularla ilgilendiği bilinen Gürel'in hocası Hale Özen, genç kadının eylül ayında cadılık eğitimi yani "Witchcraft" eğitimi aldığını öne sürdü.
Özen, "Adı sadece cadılık zanaati... Bize eğitime gelir öğrenciler ilk dört dersten sonra derler ki aa biz burada spiritüel bir şey var diye geldik. Siz çok gerçekçi şeylerden bahsediyorsunuz. Bunun cadılıkla alakası yok. Bizim eğitimlerimize genelde kadınlar gelir. Eğitim kayıtlarımız da duruyor. Biz hiçbir şeyi gizleyecek saklayacak değiliz"
cadı ne demek yaw hayal, kadın cadı olarak sen ne ysptın, hiç kandırıyorsunuz insanları geçim sağlıyorsunuz