Emekli imam Halil İbrahim Gül’ün feci sonu! Sabah namazına giderken can verdi
Ordu'nun Ünye ilçesinde emekli imam Halil İbrahim Gül, sabah namazına gittiği sırada felaketi yaşadı. Gül, yolun karşısına geçmek isterken feci şekilde can verdi.
Korkunç kaza, Çınarlık Mahallesi Kandil Sokak üzerinde meydana geldi. Yaşanan olayda imam Halil İbrahim Gül, hayatını kaybetti.
ÇÖP KAMYONU ÇARPTI
Edinilen bilgiye göre, sabah namazına yetişmeye çalışan 84 yaşındaki emekli imam Halil İbrahim Gül'e yolun karşısına geçmeye çalıştığı sırada, S.V.K. idaresindeki Ünye Belediyesi'ne ait çöp kamyonu çarptı.
TEKERLEĞİN ALTINDA KALDI
Bir süre ilerleyen kamyonun arka tekerleğinin altında kalan emekli imamı fark eden belediye çalışanları kamyonu durdurdu. Bölgeye sağlık, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin ve savcılığın yaptığı ilk inceleme sonucu emekli imamın hayatını kaybettiği belirlendi.
KAZA ANI KAMERADA
Diğer taraftan kaza anı ise bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde kamyonun çöp bidonuna geri manevra yaparak yanaştığı ve ekiplerin bidonlardaki çöpü aldıktan sonra hareket ettiği görüldü.
Yaşanan olayla ilgili sürücü gözaltına alınırken, Gül'ün cansız bedeni Ünye Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.