FETÖ propagandası yapan iki internet sitesi hacklendi! Paylaştıkları görsel duygulandırdı

İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
FETÖ propagandası yapan iki internet sitesi hacklendi! Paylaştıkları görsel duygulandırdı
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Fetullahçı Terör Örgütü'nün propagandasının yapıldığı iki internet sitesi hacklendi. Sitelere 15 Temmuz şehitlerinin isimleri konuldu.

ürkiye'de erişim engeli getirilen ‘Bold Medya' ve 'Turksihminute' isimli terör örgütü FETÖ'ye ait propaganda internet siteleri hacklendi. İki hesabın da internet sitelerinin ana sayfalarına 15 Temmuz şehitlerinin isimleri konularak, şehitler rahmetle anıldı.

FETÖ propagandası yapan iki internet sitesi hacklendi! Paylaştıkları görsel duygulandırdı - 1. Resim

 

İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...