samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Karar Resmi Gazete'de! Ankara ve Diyarbakır'da toplulaştırma, 3 ilde ise kamulaştırma

Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Karar Resmi Gazete'de! Ankara ve Diyarbakır'da toplulaştırma, 3 ilde ise kamulaştırma
Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Ankara ve Diyarbakır'ın bazı ilçelerinde arazı toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetleri, üç ildeki projeler için ise acele kamulaştırma çalışmaları gerçekleştirilecek.

Resmi Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararları yürürlüğe girdi. Buna göre Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü, Ankara'nın Gölbaşı ve Haymana, Diyarbakır'ın Bağlar ve Kayapınar ilçelerindeki bazı yerlerde arazi toplulaştırma ve tarla içi geliştirme hizmetleri yürütecek.

ÜÇ İLDE ACELE KAMULAŞTIRMA

Öte yandan Kırıkkale (Delice)-Çorum Yüksek Standartlı Demir Yolu Projesi'nin belirlenen iş programına ve taahhüt edilen süreye uygun şekilde tamamlanması amacıyla projede ihtiyaç duyulan belirli alanlardaki bazı taşınmazlar, TCDD İşletmesi Genel Müdürlüğünce acele kamulaştırılacak.

Van Çaldıran Çubuklu Projesi kapsamında da alanlarda DSİ tarafından acele kamulaştırma yapılacak.

Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...