Montella’ya yazar

A -
A +

Çünkü… - Merih’e rağmen- yaptığı hata ile Fatih Terim’i “bitiren” Samet Akaydin’a güvenmesi… Hemen hiçbir teknik adamın tercih etmeyeceği Mert Müldür’e şans vermesi… Ve Carlo Ancelotti’nin kulübeye mahkûm ettiği Arda Güler’i 11’e monte etmesi sebebiyle… Üçü de maçın en iyileriydi.

 

İlk yarıda Barış Apler’i hemen hiç topla buluşturamadık. Beşli Gürcü duvarını ancak uzaktan şutla yıkabildik. Turnuvanın en iyi golünü atan Mert’ten sonra, Kenan’ın ağlara giden topunda iki parmakla ofsayda takılması kırılma anı oldu.

 

Gol iptalinden sadece 4 dakika sonra, defansta kalabalık olduğumuz anda, Abdülkerim ve Mert’in ortak hatasından beraberlik golünü buldular, en tehlikeli silahları Mikautadze ile… Bu gol Gürcülere güven getirdi. Neyse ki devre bitti.

SANTRFORSUZ OYUNA GEÇİŞ

Montella ikinci devreye Barış Alper’i sağ kanada alarak başladı. İlk yarıdaki gibi baskılı girdik. Ve ilk gole nazire yaparcasına bu kez Arda Güler muhteşem bir gol attı. “Bütün Maykıllar gelse” o topu çıkaramazdı.

 

Arda’yı yeniden dünya medyasının manşetlerine çıkaracak olan gol, aslında onun bu güzellikteki ilk golü değil. Aynı golü Samsun’da Galler’e de atmıştı.

 

Turnuvanın Avrupa dışından tek hakemi Arjantinli Facundo Tello kararlarında bize karşı adaletli değildi.

 

Maçın adamı: Samet Akaydin

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Mustafa 19 Haziran 2024 14:39

Kesinlik le Samed tebrikler sadık bey