İlker Aksum, Şinasi Yurtsever'in cenazesine katılmamıştı! Sebebi ortaya çıktı

Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Magazin Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Kardeş Payı, İşler Güçler gibi birçok yapımda rol alan ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever 51 yaşında hayatını kaybetti. Dün son yolculuğuna uğurlanan Yurtsever’i ailesi, arkadaşları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Sanat camiasının akın ettiği cenaze törenine İlker Aksum’un katılmaması dikkat çekmişti. Sosyal medya hesabından cenaze törenine neden katılmadığını açıklayan İlker Aksum gözyaşlarına boğuldu.

Kardeş Payı, İşler Güçler, Düğün Dernek, Çalgı Çengi, Hokkabaz, Avrupa Yakası gibi ünlü yapımlarda rol alan ünlü oyuncu Şinasi Yurtsever 51 yaşında hayatını kaybetti.


İlker Aksum, Şinasi Yurtsever'in cenazesine katılmamıştı! Sebebi ortaya çıktı - 1. Resim

Bir süredir mide kanseri ile mücadele eden oyuncu için dün öğle namazına müteakip Barbaros Hayrettin Paşa Camii'nde cenaze töreni düzenlendi.


İlker Aksum, Şinasi Yurtsever'in cenazesine katılmamıştı! Sebebi ortaya çıktı - 2. Resim

Törene Yurtsever'in ailesi ve yakınlarının yanı sıra pek çok ünlü isim de katıldı. Yurtsever, cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedildi.


İlker Aksum, Şinasi Yurtsever'in cenazesine katılmamıştı! Sebebi ortaya çıktı - 3. Resim

İLKER AKSUM NEDEN CENAZEYE KATILMADIĞINI AÇIKLADI

Sanat camiasının akın ettiği cenaze törenine İlker Aksum’un katılmaması dikkat çekmişti. Cenaze törenine katılamayan ve Instagram hesabından bir paylaşım yapan İlker Aksum'un sitem dolu sözleri dikkat çekti.


İlker Aksum, Şinasi Yurtsever'in cenazesine katılmamıştı! Sebebi ortaya çıktı - 4. Resim

Aksum, "Arkadaşlar, 53 yaşındayım 35 yıldır bu mesleğin içerisindeyim. İlk defa serzenişte bulunuyorum mesleğime. Hayattaki en yakın dostlarımdan biri Şinasi Yurtsever'in bugün cenazesi kalkıyor ve ben onun yanında olamıyorum. Çünkü eğer bugün çekimimi yapmazsam yayın olamayacak. 150 kişi parasını alamayacak. Ne diyeyim? Şinasiciğim, kardeşim, canım, dostum beni affet" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Türkiye Gazetesi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...