- 3 ayda 80 konser verecek! Kazanacağı ücret dudak uçuklattı
1 saat 8 dakika önce

Serdar Ortaç 3 ayda 80 konser verecek! Kazanacağı ücret dudak uçuklattı

Serdar Ortaç açtığı yayınlar ve açıklamalarla son dönemlerde gündemden düşmüyor. Şarkıcı bu kez konser takvimi ile adından söz ettirdi. Eylül’ün sonuna kadar boş günü olmayan şarkıcı 2 ay boyunca 80 konsere imza atacak. Ortaç’ın her sahneye çıkışında 1.5 milyon TL net cebine kalacak.
 - Kameralara yakalanınca hızla uzaklaştı! Jipi dikkat çekti
3 saat 7 dakika önce

Sıla Doğu kameralara yakalandı! Lüks jipi dikkat çekti

Dilan Polat ve Engin Polat ile beraber tutuklanan Sıla Doğu, cezaevinden geçtiğimiz günlerde tahliye edilmişti. Son olarak cezaevi çıkışı görüntülenen Sıla Doğu uzun bir süredir ortalıkta görünmüyordu. Ünlü isim imza için karakola gelince kameralara yakalandı. Tek kelime etmeden aracına binen Doğu’nun lüks aracı dikkat çekti.
Magazin - Magazin
4 saat 58 dakika önce

Hakkı Bulut'un mütevazı evi gündem oldu!

Ünlü şarkıcı Hakkı Bulut’un evi, sosyal medyanın diline düştü. İkimiz Bir Fidanız, Son Mektup, Ben Buyum, Sevmek Bu mu gibi şarkılarla hafızalara kazınan Bulut’un mütevazı evine takipçileri beğeni ve yorum yağdırdı.
Magazin - Magazin
6 saat 6 dakika önce

Metin Akpınar'a bir şok daha! O da kızı çıktı

Yıllar sonra ortaya çıkan Duygu Nebioğlu'nun ardından ikiz kardeşi Sevgi Katkıcı da Metin Akpınar'ın kızı olduğunu kanıtlamak için önce dava açıp sonra DNA testi yaptırdı. Katkıcı'nın ünlü oyuncunun kızı olduğu kesinleşti.
 - Şarkıcıya Van konserinde çirkin saldırı!
6 saat 45 dakika önce

Bengü'den sonra Cem Adrian'a Van konserinde çirkin saldırı! Pet şişe fırlatıldı

Van’da düzenlenen ‘Kültür Yolu Festivali’’nde sahne alan Cem Adrian’a şarkı söylediği esnada pet şişe fırlatıldı. Yüzüne isabet eden pet şişeye rağmen şarkıcı, konserine devam etti.
 - Meral Akşener'in fotoğraflarını paylaştı! "Çok değişmiş"
7 saat 15 dakika önce

Ünlü oyuncu komşusu Meral Akşener'in fotoğraflarını paylaştı

Hayat Bilgisi dizisindeki rolüyle akıllarda yer eden oyuncu Ümit Erdim sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla gündemden düşmüyor. Erdim bu kez son paylaşımıyla adından söz ettirdi. Komşusu Meral Akşener ile kızının fotoğraflarını paylaşan oyuncu kısa süre içerisinde çok konuşulmayı başardı.
 - Tepki gösterdi! "Nasıl Türkiye’den ucuza geliyor"
7 saat 35 dakika önce

Armağan Çağlayan Yunanistan'daki tatil fiyatlarının övülmesine tepki gösterdi

Yaptığı programlar ve açıklamalarla gündemden düşmeyen Armağan Çağlayan bu kez Yunanistan’daki tatil fiyatlarını övenlere yaptığı paylaşımla tepki gösterdi. Çağlayan "Midilli’de euro harcayıp nasıl Türkiye’den ucuza geliyor o tatil?" ifadelerini kullandı.
 - Türkiye'de çekilecek! Parkurların kurulacağı il belli oldu
06 Temmuz 2024 - 15:52

Survivor Meksika, Türkiye’de çekilecek! Parkurların kurulacağı il belli oldu

Acun Medya’nın Meksika için düzenlediği Survivor La Isla programının Zonguldak’ta çekileceği öne sürüldü. Çekimlerin 10-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.
 - Kız kardeşi görenleri şaşırttı! "Kardeş mi ikiz mi?"
06 Temmuz 2024 - 15:47

Burak Özçivit’in kız kardeşi görenleri şaşırttı! "Kardeş mi ikiz mi?"

Çalıkuşu ve Kuruluş Osman gibi birçok başarılı projede yer alan Burak Özçivit sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Özçivit bu kez kardeşinin kendisine olan benzerliği ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun kardeşini görenler "Kardeş mi İkiz mi?" gibi yorumlar yaptı.
Magazin - Magazin
06 Temmuz 2024 - 15:18

Kadir Ezildi’nin gizemli kız arkadaşı ortaya çıkmıştı! Nişan detayları belli oldu

Temizliğe olan tutkusuyla tanınan Kadir Ezildi, nişan hazırlıklarına başladı. Her detayı tek tek düşünen fenomen sunucunun hem İstanbul’da hem de Erzurum’da nişan töreni yapacağı ortaya çıktı. Ezildi, diğer detayları da sosyal medyadan paylaştı.
 - Polat çiftine rekor hapis talebi
06 Temmuz 2024 - 14:50

Dilan Polat-Engin Polat çiftine şok! Rekor hapis talebi

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat geçtiğimiz yıl Kasım ayında kara para aklamak, vergi kaçırmak, ve örgüt kurmak suçlamalarından tutuklanmıştı. Şimdi ise Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin iddianame hazırlandı ve detaylar belli oldu.
 - Şarkıcı Bengü'ye Van'da protesto! Pet şişe fırlattılar
06 Temmuz 2024 - 13:16

Şarkıcı Bengü Van’da protesto edildi, sahneye pet şişe fırlattılar

Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van'da sahne aldı. Şarkıcı konserini “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle bitirdi, o anlarda sahneye çok sayıda şişe fırlatıldı.
 - Ünlü oyuncunun zor günleri! Zabıta engeline takıldı
06 Temmuz 2024 - 11:51

Serpil Örümcer'in zor günleri! Zabıta engeline takıldı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Serpil Örümcer bir süredir geçim sıkıntısı yaşıyor. Örümcer’den hayranlarını üzen bir haber geldi. Geçtiğimiz aylarda geçinemediği için fotoğraflarını satışa çıkartan usta oyuncu, bu kez ise Fatih'te tezgah açtı. Örümcer'in izinsiz açtığı tezgah zabıta tarafından kaldırıldı.
Magazin - Magazin
06 Temmuz 2024 - 10:40

Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir kaza yaptı! İşte ilk görüntü ve sağlık durumları…

Kocaeli'de iki otomobilin karıştığı kazada Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir yaralandı. Araçları ağır hasar alan sosyal medya fenomeni iki ünlü ismin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Batur kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kimsenin sağlığı tehlikede değil. İyiyiz ve sorun yok" dedi.
 - Torunu 4 yaşına bastı! Son hali dedesine benzetildi
06 Temmuz 2024 - 10:15

Acun Ilıcalı'nın torunu 4 yaşına bastı! Son hali dedesine benzetildi

Acun Ilıcalı'nın minik torunu Begüm 4 yaşına bastı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ilıcalı'nın ilk göz ağrısı olan Banu Ilıcalı, 2020 yılında anne olmuştu. Ünlü isim, kızı Begüm'ün doğum günü için özel konsept parti düzenledi. Annesi ve babası ile pasta üfleyen minik Begüm sevimliliğiyle hayran bıraktı. Begüm’ün dedesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.
 - Kendisine at alan eşine hediyesi dudak uçuklattı!
06 Temmuz 2024 - 09:32

Ece Seçkin’in kendisine at alan eşine hediyesi dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla dikkat çeken Ece Seçkin bu kez eşine hediyesiyle konuşuluyor. Pilot kocasının doğum günü hediyesi olarak at almasına ünlü şarkıcı, 2024 model lüks bir otomobille karşılık verdi.
Magazin - Magazin
06 Temmuz 2024 - 09:23

Begüm Öner tatil için Yunanistan'ı önerdi, sözlerine yorum yağdı

Bodrum’dan sonra rotasını Yunanistan’a çeviren oyuncu Begüm Öner, yaptığı iki tatili ve fiyatları karşılaştırdı. Öner’in sözleri sosyal medyada yorumları da beraberinde getirdi.
 - Harcadıkları para şaşırttı! Ev sahibi ile mahkemelik oldular
06 Temmuz 2024 - 09:04

Pelin Karahan ev sahibi ile mahkemelik oldu! Harcadıkları para şaşırttı

Kavak Yelleri dizisindeki Aslı karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pelin Karahan sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla ara ara gündem oluyor. Son olarak Bahar dizisinde rol alan Karahan, kira nedeniyle anlaşmazlık yaşadıkları ev sahipleriyle mahkemelik oldu.
 - Enes Batur trafik kazası geçirdi
05 Temmuz 2024 - 21:59

Youtube fenomeni hayranlarını üzdü! Enes Batur trafik kazasında ölümden döndü

Youtube fenomeni Enes Batur, yanındaki Zelal Işıl Özdemir ile trafik kazası geçirdi. İki isim hayranlarını üzdü. Ölümden dönen Batur, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 - Eşi ceza kararı sonrası sessizliğini bozdu
05 Temmuz 2024 - 17:26

Merih Demiral'a verilen 2 maç ceza sonrası eşi Heidi Lushtaku sessizliğini bozdu

Milli futbolcu Merih Demiral’ın eşi Heidi Lushtaku, Demiral’ın bozkurt işaretli gol sevinci sebebiyle UEFA’dan 2 maç ceza almasının ardından sessizliğini bozdu. Alman gazetesi Bild’e röportaj veren Lushtaku, “Kocam ırkçı değil. Nazik, açık fikirli ve hoşgörülü biri” ifadelerini kullandı.
 - UEFA'nn kararına tepki: Yazıklar olsun sana
05 Temmuz 2024 - 16:16

Sinan Akçıl'dan UEFA'nın Merih Demiral kararına tepki: Yazıklar olsun sana

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, futbolcu Merih Demiral’ın bozkurt işaretli gol sevinci sebebiyle UEFA’dan 2 maç ceza almasına tepki gösterdi. Akçıl, “Yarın stada gidecek tüm vatandaşlarımızdan bozkurt hareketini bekliyorum. Hadi onlara da tek tek ceza versinler bakalım. Yazıklar olsun sana UEA” dedi.
Sona Git