- Türkiye'de çekilecek! Parkurların kurulacağı il belli oldu
12 saat 4 dakika önce

Survivor Meksika, Türkiye’de çekilecek! Parkurların kurulacağı il belli oldu

Acun Medya’nın Meksika için düzenlediği Survivor La Isla programının Zonguldak’ta çekileceği öne sürüldü. Çekimlerin 10-17 Temmuz tarihleri arasında yapılacağı öğrenildi.
 - Kız kardeşi görenleri şaşırttı! "Kardeş mi ikiz mi?"
12 saat 8 dakika önce

Burak Özçivit’in kız kardeşi görenleri şaşırttı! "Kardeş mi ikiz mi?"

Çalıkuşu ve Kuruluş Osman gibi birçok başarılı projede yer alan Burak Özçivit sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla adından söz ettiriyor. Özçivit bu kez kardeşinin kendisine olan benzerliği ile gündeme geldi. Ünlü oyuncunun kardeşini görenler "Kardeş mi İkiz mi?" gibi yorumlar yaptı.
Magazin - Magazin
12 saat 38 dakika önce

Kadir Ezildi’nin gizemli kız arkadaşı ortaya çıkmıştı! Nişan detayları belli oldu

Temizliğe olan tutkusuyla tanınan Kadir Ezildi, nişan hazırlıklarına başladı. Her detayı tek tek düşünen fenomen sunucunun hem İstanbul’da hem de Erzurum’da nişan töreni yapacağı ortaya çıktı. Ezildi, diğer detayları da sosyal medyadan paylaştı.
 - Polat çiftine rekor hapis talebi
13 saat 6 dakika önce

Dilan Polat-Engin Polat çiftine şok! Rekor hapis talebi

Lüks yaşantısı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen sosyal medya fenomeni Dilan Polat ve eşi Engin Polat geçtiğimiz yıl Kasım ayında kara para aklamak, vergi kaçırmak, ve örgüt kurmak suçlamalarından tutuklanmıştı. Şimdi ise Dilan ve Engin Polat'ın da aralarında bulunduğu 28 şüpheliye ilişkin iddianame hazırlandı ve detaylar belli oldu.
 - Şarkıcı Bengü'ye Van'da protesto! Pet şişe fırlattılar
14 saat 40 dakika önce

Şarkıcı Bengü Van’da protesto edildi, sahneye pet şişe fırlattılar

Bengü, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "Van Kültür Yolu Festivali" kapsamında Van'da sahne aldı. Şarkıcı konserini “Ne Mutlu Türküm Diyene” sözleriyle bitirdi, o anlarda sahneye çok sayıda şişe fırlatıldı.
 - Ünlü oyuncunun zor günleri! Zabıta engeline takıldı
16 saat 5 dakika önce

Serpil Örümcer'in zor günleri! Zabıta engeline takıldı

Yeşilçam'ın usta oyuncularından Serpil Örümcer bir süredir geçim sıkıntısı yaşıyor. Örümcer’den hayranlarını üzen bir haber geldi. Geçtiğimiz aylarda geçinemediği için fotoğraflarını satışa çıkartan usta oyuncu, bu kez ise Fatih'te tezgah açtı. Örümcer'in izinsiz açtığı tezgah zabıta tarafından kaldırıldı.
Magazin - Magazin
17 saat 16 dakika önce

Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir kaza yaptı! İşte ilk görüntü ve sağlık durumları…

Kocaeli'de iki otomobilin karıştığı kazada Enes Batur ve Zelal Işıl Özdemir yaralandı. Araçları ağır hasar alan sosyal medya fenomeni iki ünlü ismin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Batur kişisel sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Kimsenin sağlığı tehlikede değil. İyiyiz ve sorun yok" dedi.
 - Torunu 4 yaşına bastı! Son hali dedesine benzetildi
17 saat 41 dakika önce

Acun Ilıcalı'nın torunu 4 yaşına bastı! Son hali dedesine benzetildi

Acun Ilıcalı'nın minik torunu Begüm 4 yaşına bastı. Özel hayatını gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Ilıcalı'nın ilk göz ağrısı olan Banu Ilıcalı, 2020 yılında anne olmuştu. Ünlü isim, kızı Begüm'ün doğum günü için özel konsept parti düzenledi. Annesi ve babası ile pasta üfleyen minik Begüm sevimliliğiyle hayran bıraktı. Begüm’ün dedesine olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.
 - Kendisine at alan eşine hediyesi dudak uçuklattı!
18 saat 23 dakika önce

Ece Seçkin’in kendisine at alan eşine hediyesi dudak uçuklattı

Sosyal medya paylaşımları ve açıklamalarıyla dikkat çeken Ece Seçkin bu kez eşine hediyesiyle konuşuluyor. Pilot kocasının doğum günü hediyesi olarak at almasına ünlü şarkıcı, 2024 model lüks bir otomobille karşılık verdi.
Magazin - Magazin
18 saat 32 dakika önce

Begüm Öner tatil için Yunanistan'ı önerdi, sözlerine yorum yağdı

Bodrum’dan sonra rotasını Yunanistan’a çeviren oyuncu Begüm Öner, yaptığı iki tatili ve fiyatları karşılaştırdı. Öner’in sözleri sosyal medyada yorumları da beraberinde getirdi.
 - Harcadıkları para şaşırttı! Ev sahibi ile mahkemelik oldular
18 saat 51 dakika önce

Pelin Karahan ev sahibi ile mahkemelik oldu! Harcadıkları para şaşırttı

Kavak Yelleri dizisindeki Aslı karakteriyle hafızalara kazınan oyuncu Pelin Karahan sosyal medya paylaşımları ve özel hayatıyla ara ara gündem oluyor. Son olarak Bahar dizisinde rol alan Karahan, kira nedeniyle anlaşmazlık yaşadıkları ev sahipleriyle mahkemelik oldu.
 - Enes Batur trafik kazası geçirdi
05 Temmuz 2024 - 21:59

Youtube fenomeni hayranlarını üzdü! Enes Batur trafik kazasında ölümden döndü

Youtube fenomeni Enes Batur, yanındaki Zelal Işıl Özdemir ile trafik kazası geçirdi. İki isim hayranlarını üzdü. Ölümden dönen Batur, yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
 - Eşi ceza kararı sonrası sessizliğini bozdu
05 Temmuz 2024 - 17:26

Merih Demiral'a verilen 2 maç ceza sonrası eşi Heidi Lushtaku sessizliğini bozdu

Milli futbolcu Merih Demiral’ın eşi Heidi Lushtaku, Demiral’ın bozkurt işaretli gol sevinci sebebiyle UEFA’dan 2 maç ceza almasının ardından sessizliğini bozdu. Alman gazetesi Bild’e röportaj veren Lushtaku, “Kocam ırkçı değil. Nazik, açık fikirli ve hoşgörülü biri” ifadelerini kullandı.
 - UEFA'nn kararına tepki: Yazıklar olsun sana
05 Temmuz 2024 - 16:16

Sinan Akçıl'dan UEFA'nın Merih Demiral kararına tepki: Yazıklar olsun sana

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, futbolcu Merih Demiral’ın bozkurt işaretli gol sevinci sebebiyle UEFA’dan 2 maç ceza almasına tepki gösterdi. Akçıl, “Yarın stada gidecek tüm vatandaşlarımızdan bozkurt hareketini bekliyorum. Hadi onlara da tek tek ceza versinler bakalım. Yazıklar olsun sana UEA” dedi.
 - Ünlü grup dağıldı! İşte ayrılığın perde arkası...
05 Temmuz 2024 - 13:56

KÖFN grubu dağıldı! Ayrılığın perde arkası ortaya çıktı

2018 yılında Salman Tin ve Bilge Kağan Etil tarafından kurulan ve adı ‘sepet’ anlamına gelen KÖFN grubu dağıldı. Sosyal medyada birbirlerini takip etmeyi bırakan ikili ayrılık söylentisini beraberinde getirdi. Grubun neden yollarını ayırdığı da ortaya çıktı.
Magazin - Magazin
05 Temmuz 2024 - 12:01

Marul Kafa’nın acı günü! ‘Canımdan çok sevdiğim annemi kaybettik!

Sosyal medyada ‘Marul Kafa’ olarak bilinen sosyal medya fenomeni Mehmet Yıldırım’ın kanser tedavisi gören annesi Havva Yıldırım hayatını kaybetti.
 - Haluk Levent hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu
05 Temmuz 2024 - 11:33

Şarkıcı Haluk Levent hastaneye kaldırıldı! İşte sağlık durumu

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, dünkü konserinin ardından apar topar hastaneye kaldırıldı. Göğüs ağrısı, nefes darlığı şikayeti yaşayan ve hemen tedavi altına alınan Levent’in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.
 - Aldığı kilolarla dikkat çekti, gören yorum yapmadan edemedi
05 Temmuz 2024 - 10:27

Burak Özçivit aldığı kilolarla dikkat çekti! Son halini gören yorum yapmadan edemedi

Rol aldığı dizilerle adından söz ettiren Burak Özçivit, son olarak aldığı kilolarla gündem oldu. Tatilde görüntülenen ünlü ismin mayolu fotoğrafına yorum yağdı.
 - Yıldız Tilbe'den suç duyurusu! Sosyal medyadan isyan etti
05 Temmuz 2024 - 09:39

Şarkıcı Yıldız Tilbe'den suç duyurusu! Sosyal medyadan isyan etti

Ünlü sanatçı Yıldız Tilbe, adını kullanarak sosyal medya hesabı açanlara suç duyurusunda bulundu. Bu konudan hayli şikayetçi olan Tilbe “Çakma Yıldız Tilbe hesaplarından usandım. Kim olduklarını bilmiyorum, niyetleri kendilerini bulsun inşallah” siteminde bulundu.
 - Maaşını açıkladı, sözleriyle güldürdü
05 Temmuz 2024 - 09:08

Survivor 2020 şampiyonu Cemal Can Canseven ailesinden aldığı maaşı açıkladı

Katıldığı Survivor yarışmasıyla adını duyuran ve 2020 yılında şampiyonluğu göğüsleyen Cemal Can Canseven, yaptığı açıklamayla yeniden gündeme geldi. Yıllardır kazandığı parayı ailesine verdiğini anlatan Canseven, anne babasından harçlık aldığını söyledi. Canseven, kendisine yollanan maaşı da açıkladı.
 - 'Cumhurbaşkanına hakaret'ten hakim karşısında
04 Temmuz 2024 - 17:21

‘Cumhurbaşkanına hakaret' suçundan hakim karşısına çıkan Atilla Taş kendini savundu

Şarkıcı Atilla Taş, sosyal medyadan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hakaret ettiği iddiasıyla 8 yıl 2 aya kadar hapis talebiyle hakim karşısına çıktı. Duruşmanın ardından açıklama yapan Taş, "Ne olursa olsun eleştiririz ama Cumhurbaşkanı'na hakaret etmem. Bu ülkenin Cumhurbaşkanıdır, saygı duyacağız" diyerek kendini savundu.
Sona Git