Galatasaray Alvaro Morata’yı bitirdi! İlk fotoğraf geldi

Galatasaray, İspanyol golcü Alvaro Morata ile anlaşma sağladı. Alvaro Morata’nın İstanbul’a ne zaman geleceği de belli olurken bir de taraftarları heyecanlandıran bir fotoğraf karesi paylaşıldı.
Süper Lig lideri Galatasaray, Ahmed Kutucu’nun ardından 2. transferini de açıklamaya hazırlanıyor. Sarı-kırmızılılar, Milan ile Alvaro Morata için yaptığı görüşmelerin sonuna geldi ve yıldız oyuncuyu İstanbul’a getiriyor.
FOTOĞRAF GELDİ
Galatasaray ile yakınlığı bilinen dünyaca ünlü menajer Gardi, ınstagram hesabından kendisinin, Galatasaray Sportif A.Ş. Vekili Abdullah Kavukçu'nun ve Alvaro Morata'nın bir arada olduğu fotoğraf paylaştı. Bu paylaşıma sarı-kırmızılı taraftarlar yoğun ilgi gösterdi.

YARIN İSTANBUL’A GELECEK
Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre; Alvaro Morata, yarın İstanbul’a gelecek. İspanyol oyuncunun ilk olarak bugün 23.00’te İstanbul’da olacağını açıklayan Sabuncuoğlu, daha sonra hava şartları nedeniyle uçuşun iptal edildiğini ve Morata’nın, yarın İstanbul’a geleceği bilgisini paylaştı.