samdan
camii
hayirli-ramazanlar

Hasan Arat istifasının ardından Hüseyin Yücel ilk kez konuştu!

- Güncelleme:
Hasan Arat istifasının ardından Hüseyin Yücel ilk kez konuştu!
Spor Haberleri

Beşiktaş'ın yeni başkanı Hüseyin Yücel, Hasan Arat'ın istifası sonrası camiaya birlik ve güven mesajı verdi.

Beşiktaş’ta Hasan Arat’ın istifasının ardından başkanlık görevini devralan Hüseyin Yücel, siyah-beyazlı camiaya ilk açıklamasını yaptı. Kişisel sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Yücel, "Başkanımız Sayın Hasan Arat'ın beklenmedik istifası, tüm camiamız ve yönetim kurulumuz tarafından üzüntüyle karşılanmıştır." ifadelerini kullandı.


Hasan Arat istifasının ardından Hüseyin Yücel ilk kez konuştu! - 1. Resim

Mesajında, yönetim kurulunun süreçle ilgili kararlarını resmi kanallar aracılığıyla duyurduğunu belirten Yücel, "Sayın Başkan gerekçelerini düzenlediği basın toplantısında açıklamıştır. Ardından toplanan yönetim kurulumuzun aldığı kararlar ise resmi kanallarla duyurulmuştur. Herkes müsterih olsun. Biz büyük bir camiayız. Mayıs ayındaki Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı'na kadar Beşiktaş'ımızın menfaatlerini korumaya devam edeceğiz. Süreçle ilgili detaylı açıklamayı önümüzdeki günlerde düzenleyeceğim basın toplantısı ile yapacağım." diyerek taraftarlara güvence verdi.

 
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...