Üç büyük kulüpten Ramazan Bayramı mesajı

Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Üç büyük kulüpten Ramazan Bayramı mesajı
Spor Haberleri  / Anadolu Ajansı

Süper Lig'in üç büyük kulübü Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı paylaştı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş kulüpleri, Ramazan Bayramı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Galatasaray Kulübü tarafından yayımlanan mesajda, "Ramazan Bayramı'nın ülkemize, camiamıza ve tüm İslam alemine hayırlı olmasını temenni ediyor; mutluluk ve huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyoruz" ifadeleri kullanıldı.

Üç büyük kulüpten Ramazan Bayramı mesajı - 1. Resim


Fenerbahçe Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda, "Ramazan Bayramı'mızı en içten dileklerimizle kutlar; ülkemize ve camiamıza sağlık, huzur, birlik ve beraberlik içinde yaşayacağımız nice mutlu bayramlar dileriz" denildi.

Üç büyük kulüpten Ramazan Bayramı mesajı - 2. Resim


Beşiktaş Kulübünün yayımladığı mesajda ise, "Sağlık, mutluluk ve huzur dolu bir bayram dileriz. Ramazan Bayramınız kutlu olsun" ifadelerine yer verildi.

Üç büyük kulüpten Ramazan Bayramı mesajı - 3. Resim

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...