Hibrit MG HS ön satışa açıldı! Teslimat tarihi ve fiyatı belli oldu

Bin kilometreyi aşan menzili ve turbo motoruyla yeni bir dönem başlatan şarj edilebilir Hibrit MG HS ön satışa açıldı. Teslimat tarihi ve fiyatı belli oldu
ALİ ÇELİK'İN HABERİ - Çin’in en büyük otomotiv üreticisi SAIC Grubu bünyesinde yer alan ve ülkemizde Doğan Trend Otomotiv tarafından temsil edilen MG markası, Yeni HS modelinin 1.000 kilometreyi aşan menzili ve turbo motoruyla yeni bir dönem başlatan şarj edilebilir hibrit (PHEV) versiyonunun ön satışına başladı.
İlk teslimatlar sonrası ekim ayında Türkiye’de yollara çıkmaya başlayacak yeni nesil MG HS’in ülkemizde satış fiyatı 2 milyon 90 bin TL olarak açıklandı. Dünya standardı olan WLTP kriterlerine göre uygun kullanımda 100 km’de 0,54 litre olan yakıt tüketimi ile dikkatleri üzerine çeken model, güvenlik ve teknoloji donanımlarıyla pazara dişli bir rakip olarak giriş yapıyor.