- İsrail'de Netanyahu'ya karşı tarihi ayaklanma
3 saat 59 dakika önce

Kudüs ve Tel Aviv ayakta! On binlerce kişi Gazze'de ateşkes için sokağa indi

7 Ekim'den bu yana Gazze'de sayısız katliam işleyen İsrail'de kaos giderek büyüyor. 6 esirin ölümünün ardından başkent Tel Aviv başta olmak üzere başlayan protesto gösterileri bugün de sürdü. Tel Aviv ve Kudüs başta olmak üzere yaklaşık 500 bin kişi sokağa döküldü. Göstericiler, "Netanyahu esirleri serbest bırak" sloganları attı.
 - İsrail'den Lübnan'a misilleme saldırısı
5 saat 38 dakika önce

Dünya ayakta, savaş kızışıyor! Ortadoğu'da misilleme saldırısı, çok sayıda ölü var

Gazze'de aylardır katliam yapan İsrail, Ortadoğu'yu kan gölüne çevirdi. İran destekli Hizbullah güçleri bugün İsrail'i katyuşa füzeleri ile vurmuştu. İsrail'den Hizbullah'a misilleme saldırısı geldi.
Dünya - Dünya
6 saat 19 dakika önce

Ortadoğu diken üstünde! MI6 Gizli Servisi intikam saldırısı için sinyali verdi

Hamas lideri Heniyye'nin öldürülmesinin ardından İran'ın İsrail'e misilleme saldırısı yapması bekleniyordu. Haftalardır gerçekleşmeyen intikam saldırısı için İran, "kesinlikle saldıracağız" derken İngiltere Gizli Servisi MI6'dan dikkat çeken açıklama geldi. MI6 Başkanı Richard Moore, İran'ın misilleme saldırısı yapacağından şüphelendiğini söyledi.
 - Zelenskiy, yeni ateşkes planını duyurdu
8 saat 18 dakika önce

Ukrayna-Rusya savaşı sona mı eriyor? Zelenskiy, ateşkes planını duyurdu: Biden ile paylaşmak istiyorum

Rusya-Ukrayna arasında yaşanan savaş giderek kızışıyor derken, Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy'den dikkat çeken ateşkes çıkışı geldi. Zelenskiy, Rusya ile ateşkes konusunda bir plan hazırladığını ve bunu ABD Başkanı Joe Biden ve başkan adaylarıyla paylaşmak istediğini söyledi. Zelenskiy'nin ateşkes çağrıları sırasında Rusya ise Harkiv'e hava saldırısı düzenledi.
 - CIA'den Hamas ve İsrail 'taviz verin' çağrısı
9 saat 6 dakika önce

CIA'den ateşkes açıklaması: Her iki tarafın da taviz vermesi gerekiyor

Gazze'de aylardır süren katliamda ateşkes arayışı sürüyor. Hamas ve İsrail arasındaki ateşkes müzakerelerine başkanlık eden CIA Başkanı William Burns, her iki tarafın da taviz vermesi gerektiğini söyledi.
 - İran'dan Zengezur Koridoru tehdidi
9 saat 51 dakika önce

İran'dan Zengezur Koridoru tehdidi: "Her türlü adıma ciddi karşılık veririz"

İran'dan bölge ülkelerin kalkınmasını sağlayacak Zengezur Koridoru'na tehdit geldi. Azerbaycan ile Nahcivan'ı birbirine bağlayacak olan Zengezur koridoruna karşı olduklarını söyleyen İranlı yetkili, "Zengezur koridoru İran'ın bölgedeki askeri ve siyasi gücünü azalmaya yönelik, içerisinde başka ellerin de olduğu sahte bir projedir. Ağır ve maliyetli sonuçlar doğuracağı konusunda uyarıyoruz" dedi.
 - Yahudi örgüt üyeleri silahla devriye attı
11 saat 28 dakika önce

FBI'ın terör listesindeki Yahudi örgüt üyesi silahlı kişiler, Toronto Üniversitesi'nde devriye attı

ABD'deki Toronto Üniversitesi'nde FBI'ın terör listesindeki Yahudi örgüt üyesi silahlı gruplar, devriye atarken görüntülendi. O anlar kayıt altına alınırken bu durumun öğrenciler arasında korkuya neden olduğu öğrenildi.
 - İran'dan İsrail'e tehdit: Kesinlikle intikam alacağız
12 saat 42 dakika önce

İran'dan İsrail'e tehdit: Haniye'nin intikamını kesinlikle alacağız

İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Koordinatörü General Muhammed Rıza Nakti, öldürülen Hamas Siyasi Büro Başkanı İsmail Haniye'nin intikamının zamanı geldiğinde İsrail'den kesinlikle alınacağını söyledi.
 - İsrailli bakana kum atmıştı, tutuklandı
13 saat 13 dakika önce

İsrailli bakana kum atmıştı, tutuklandı

İsrail'de hükümet ve savaş karşıtı göstericilerden 27 yaşındaki Itamar Ben Gvir, İsrailli bakana kum atmıştı. Kadın gösterici, gözaltına alınarak hastaneye götürüldü.
 - Süper tayfun 'Yagi' iki ülkeyi daha vurdu
15 saat 22 dakika önce

Süper tayfun 'Yagi' Filipinler'den sonra iki ülkeyi daha vurdu! Askeri personel görevde

Filipinler'i vuran süper tayfun 'Yagi' Çin'e ve Vietnam'a ulaştı. Çin'de 2 kişi öldü, 90'dan fazla kişi yaralandı. Vietnam'da ise kıyı kasabalarında yaşayan 50 binden fazla kişi tahliye edildi, afetle mücadele için 450 bin askeri personel görevlendirildi.
 - ABD 'savaşa devam' dedi
16 saat 15 dakika önce

ABD, Ukrayna'ya Rusya ile savaşa devam etmesi için 250 milyon dolarlık paket yapıyor

Rusya ve Ukrayna arasındaki savaşa müdahil olan ABD, 250 milyon dolarlık paket hazırladı. ABD, Ukrayna'ya hava savunma füzeleri, roket sistemleri, topçular için mühimmat gönderecek.
 - Rusya'dan Ukrayna'ya İHA'lı hava saldırısı
16 saat 55 dakika önce

Rusya'dan Ukrayna'ya İHA'lı hava saldırısı! Onlarcasını birden gönderdi

Ukrayna, Rusya'ya ait 67 insansız hava aracından (İHA) 58'inin düşürüldüğünü açıkladı. Öte yandan başkent Kiev ve çevresinde patlama sesleri duyulduğu öğrenildi.
 - ABD'de uçak kazası! Hayatını kaybedenler var
17 saat 17 dakika önce

ABD'de uçak kazası! Hayatını kaybedenler var

ABD'de tek motorlu uçak düştü. Indiana eyaletinde hav alanına inmeye çalışan uçak görgü tanıklarının anlattığına göre aniden ters döndü ve mısır tarlasına düştü. Düşen uçak alev alırken, uçakta bulunan 4 kişi hayatını kaybetti.
 - Gece yarısı çadırlara füzeli saldırı
18 saat 13 dakika önce

İsrail gece yarısı Gazze'deki çadırları füzeyle vurdu

Gazze'yi bombalaya devam eden İsrail ordusu dün gece çadırların kurulu olduğu bölgeyi aldı. Netanyahu'nun emriyle gerçekleşen füzeli saldırıda 8 kişi hayatını kaybetti.
 - Okul basıp 4 kişiyi öldüren çocuğun babası tutuklandı
21 saat 48 dakika önce

ABD'deki okul saldırısında yeni gelişme! 14 yaşındaki zanlının babası tutuklandı

ABD'de bir liseye silahlı saldırı düzenleyen 14 yaşındaki Colt Gray, 4 kişiyi öldürmüş 9 kişiyi ise yaralamıştı. Gray'in babası oğlunun silah bulundurmasına izin verme suçlamasıyla tutuklandı.
 - Kenya'da 17 öğrenci yangında öldü, ulusal yas ilan edildi
22 saat 26 dakika önce

Kenya'da 17 öğrenci yangında öldü, ulusal yas ilan edildi

Kenya'da bir okulda çıkan yangında 17 öğrenci hayatını kaybetti. Kenya Devlet Başkanı William Ruto, ülkede 3 günlük ulusal yas ilan edildiğini duyurdu.
 - Trump'tan 3. Dünya Savaşı sözleri!
07 Eylül 2024 - 02:00

Trump'tan 3. Dünya Savaşı sözleri! F-35'i işaret etti

Eski ABD Başkan Donald Trump, ABD’nin ulusal güvenlik endişelerini öne sürerek çok uluslu bir program olan yeni nesil F-35 savaş uçağının bütün bileşenlerinin yurt içinde üretilmesi çağrısında bulundu.
 - ABD'de uçak düştü!
06 Eylül 2024 - 23:57

ABD'de uçak düştü! Çok sayıda ölü var

ABD'nin Indiana eyaletinde tek motorlu küçük bir uçağın düşmesi sonucu 4 kişi hayatını kaybetti.
 - O ülke seçime gidiyor! Cumhurbaşkanı meclisleri feshetti
06 Eylül 2024 - 22:06

Kırgızistan seçime gidiyor! Cumhurbaşkanı Caparov, yerel meclisleri feshetti

Kırgızistan Cumhurbaşkanı Sadır Caparov, ülkedeki yerel meclisleri feshederek seçimlerin de 17 Kasım'da yapılması yönünde karar aldı.
 - Putin ile Zelenskiy görüşecek mi?
06 Eylül 2024 - 18:59

Putin ile Zelenskiy görüşecek mi? Orban'dan kritik açıklama

Rusya ile Ukrayna arasında 2 yıldan fazla süredir devam eden savaşta tansiyon yükselmeye devam ediyor. Macaristan Başbakanı Viktor Orban Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile Ukrayna Devlet Başkanı Volodimir Zelenskiy arasında bir görüşmenin "kesinlikle mümkün ve gerekli" olduğunu söyledi.
 - BM ve ABD İsrail'den soruşturma talep etti
06 Eylül 2024 - 18:30

Dünya Türk aktivist Ayşenur'un ölümünde rahatsız! BM ve ABD İsrail'den kapsamlı soruşturma talep etti

Beyaz Saray'dan Türk-Amerikan vatandaşı Ayşenur Ezgi Eygi'nin ölümü sonrası ilk açıklama geldi. Biden yönetimi, İsrail'den cinayet için soruşturma talep etti. ABD'nin ardından BM'den de kapsamlı soruşturma talebi geldi.
Sona Git