4 BİN KATİL TÜRKİYELİ

A -
A +

"4 Bin Katil Türkiyeli!" Yılmaz Bilgen imzasıyla 26 Haziran 2024 tarihinde Türkiye gazetesinde yer alan ana haberdi… Hep stratejik, ön alıcı, dikkat çekici haberler yapan Sn. Yılmaz Bilgen’in bu haberi, muhakkak ki Devlet ve Hükûmet tarafından görülmüştür. Temenni ederiz ki vahim ve üzerinde daha çok çalışılması gereken haberi aşağıda sıraladığımız sorular eşliğinde sorumluluk sahibi basın kuruluşları da görürler…

 

Haber, arkadaşlarımız tarafından Türkiye gazetesinde layıkıyla işlenmişti. Fakat bu mes’ele, haberden -şimdi- makaleye ve oradan da inşallah yarın kitaba geçerek kalıcı olmalıydı. Zira tarihe ciddî bir kayıt düşülmüştür.

 

Söz konusu haberi bir kere daha okuyarak üzerinde birlikte düşünelim:

 

-38 bine yakın mâsumun kanına giren Siyonist askerlerin, 4 bininin Türk vatandaşı olduğu belirlendi. Türkiyeli katillerin sayısının gönüllü ve geri hizmetlilerle birlikte 10 bini aştığı kaydediliyor. İsrail’de 250 bin Türk pasaportlu kişi yaşıyor. Türkiye’de de 20 bin civarında hem Türk hem İsrail vatandaşı olan Yahudi bulunuyor. İsrail’de askerlik yapan çifte vatandaşlık sahibi kişiler, anlaşmalı olduğumuz diğer ülkelerdekiler gibi askerlikten muaf oluyor. Türkiye’den giden 4 bin Siyonist’in arasında İsrail Demir Kubbesi’nin başındaki general de var.

 

Şunu hemen ifade edelim ki çifte vatandaşlık hakkına sahip olan kimseler ister Türkiye’de ister İsrail’de ikamet etsin, ister Türk, isterse Yahudi olsun "bunlar, bilâistisnâ vatan hainidir, Siyonist’tir, Gazze Celladı Netanyahu’nun emrinde soykırımcı katillerdir!" demek yanlış olur. Zaten haberde böyle bir itham olmadığı gibi böyle bir hükmümüz de mevcut değil. Cezâların şahsîliği, hukukun temel kaidelerinden biridir. Ancak bahsettiğimiz bu keyfiyet, kimseye suçluları görmezden gelme hakkı vermez. Zaten mevzubahis haberin titiz bir emekle yapılması ve Yazıişleri’nin onu ana haber olarak kullanılması da olayı kamuoyuna mal etmek içindir…

 

Görüldüğü ve anlaşıldığı gibi ortada çok vahim bir gerçek var. Haberdeki ana cümleyi şerh ederek bir defa daha tekrar edelim:

 

-Bebek, çocuk, kadın, yaşlı, sivil demeden en az 38 bin masumu katleden, nice aileyi toptan yok eden, bir bu kadar insanı en insafsız şekilde yaralayan Soykırımcı İsrail askerlerinin 4 bini Türkiye’den giden Türk vatandaşı yani Türk değil de Türkiyeli katil sürüsüdür. Hatta onlardan biri de Demir Kubbe’yi yöneten generaldir…

 

Cumhurbaşkanlığı Hükûmeti de Hariciyemiz de MİT de TSK da Emniyet de Basın da bu habere pürdikkat kesilmelidir.

 

Şu sualler cevabını almalıdır:

 

-Bu 4 bin Türkiyeli katilin kaçı, kaç zamandır İsrail’de?

 

-Onlardan kaçı Türkiye’ye geri döndü?

 

-Kaçı hâlâ Gazze’de, Batı Şeria’da katliam yapmakta, yakıp-yıkmakta?

 

-Türkiye’ye dönen bu Siyonistler, Millî Savunma Bakanlığımızca askerlik yapmış sayıldılar mı?

 

-Kaçı oralarda öldü?

 

-Bu vatan hainleri gibi kim, kimler, hangi şirketler, İsrail’de para transferi yapmakta?

 

-Türkiyeli 4 bin katilden kaçı şu ân Türkiye’de hapiste, kaçı aranıyor?

 

Bu hâdiseye dair TBMM’de bir araştırma yapıldığını da partilerin bu mevzua sahip çıktığını da hatırlamıyoruz. "Suriyeli de Suriyeli!.." diye ikide bir masaları yumruklayan malum yüz karası ırkçı partiyle bir kısım muhalefet partilerinin yabancı düşmanlığı yapmalarının onda biri kadar olsun bu Türkiyeli katillerle alâkalı olarak attıkları tek adım, ettikleri tek kelâm olmadı.

 

Söz konusu Türkiyeli katiller, gözü dönmüş azgın Siyonistlerdir. Bunlar, sadece Gazze’de katliam yapmazlar. Türkiye aleyhine dünyada hangi hükûmet, şirket ve kuruluşa elleri ulaşırsa oraları da Ankara aleyhine döndürmeye, Türkiye’ye itibar suikastı yapmaya da gayret ederler. Sadece dışarıda faaliyet göstermezler; içeride de Türkiye’nin varlık, birlik ve dirlik teminatı Cumhur İttifakı’nı birbirine düşürmek, fitne, bozgun çıkarmak için de şeytânî tuzaklar kurarlar!..

 

Bundan dolayıdır ki Cumhur İttifakı iki Genel Başkanları Sn. Erdoğan ve Sn. Bahçeli’nin son derecede teyakkuzda olmaları, ihaneti fark etmeleri, kardeşlik millî dayanışmasına tavizsiz şekilde sahip çıkmaları son derecede kıymetlidir. 

 

Bütün edeb ve hassasiyetimizle Sevgili Peygamberimize -aleyhi’s selâm- yönelme vaktidir:

 

-Birlikte rahmet, ayrılıkta azâb vardır!..

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Acd27 Haziran 2024 15:01

Sayın Yazar İnşaallah yetkililerin bu yazının farkında olurlar,bu uyarıyı ciddi alıp gereğini yaparlar,bu katilleri tespit edip gereği yapılmadıkça bu vebalın altından kalkamazlar,bunlar memleketin her türlü nimetinden faydalanıp,memleketimize hinlik yapan hain Siyonistlerdir.Tehlike büyük şimdiden önlem almak gerekir.