CIA Direktörlüğüne geçici atama! Trump duyurdu

Kaynak: Dış Haberler
- Güncelleme:
CIA Direktörlüğüne geçici atama! Trump duyurdu
Dünya Haberleri  / Dış Haberler

Donald Trump’ın ikinci dönemine başlamasıyla birlikte, ulusal güvenlik kurumlarında dikkat çeken gelişmeler yaşanıyor. Pentagon’da yeni Savunma Bakanı Vekili henüz belirlenmezken, CIA’in liderliği için geçici bir çözüm bulundu.

ABD BaşkanI Donald Trump’ın aday olarak gösterdiği John Ratcliffe’in Senato tarafından onaylanması beklenirken, CIA’in geçici direktörlüğü için Maura Burns görevlendirildi. Konu hakkında bilgi sahibi iki kaynağa göre, Burns geçici olarak CIA direktörlüğüne vekalet edecek.

BURNS KİMDİR?

Burns, 2022’den bu yana CIA’in baş operasyon sorumlusu olarak görev yapıyordu. Biyografisine göre, Analiz Müdürlüğü’nde uzun yıllar hizmet veren Burns, silahlar, yayılmayla mücadele ve terörle mücadele konularında uzmanlaştı.

Kaynak: Dış Haberler
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...