Adana'da kuyumcuya kalaşnikofla giren hırsızlar altınları çaldı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

4 hırsız Adana'da bir kuyumcuya girerek soygun yaptı. Kalaşnikof ile içeri giren hırsızlar, altınları yanlarında getirdikleri çantaya doldurduktan sonra kaçtı. Polisler, şüphelileri yakalamak için harekete geçti.

Adana'da bir kuyumcuya kalaşnikof ile giren 4 kişi soyguna karıştı. Altınları çantaya doldurarak ortadan kaybolan soyguncuların bulunması için inceleme başlatıldı.


Adana'da kuyumcuya kalaşnikofla giren hırsızlar altınları çaldı - 1. Resim

"KIPIRDAMAYIN, ALTINLARI ALIP GİDECEĞİZ"

Olay, Çukurova ilçesine bağlı Mahfesığmaz Mahallesi Şehit Bulvarı'nda meydana geldi. İddiaya göre kalaşnikof uzun namlulu tüfekle 4 kişi kuyumcuya geldi. Şüphelilerden birisi silahı sahibi H.Ç.'ye doğrultup “kıpırdamayın, altınları alıp gideceğiz” dedi.


Adana'da kuyumcuya kalaşnikofla giren hırsızlar altınları çaldı - 2. Resim

ADANA POLİSİ ŞÜPHELİLERİN PEŞİNE 

Ardından soyguncular birisi uzun namlulu silahı iş yeri sahibine doğrulturken diğerleri içeride bulunan altınları bir çantaya koydu.

Şüpheliler daha sonra kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis sevk edildi. Bölgeye gelen polis ekipleri şüphelileri yakalamak için çalışma başlattı.

Adana'da kuyumcuya kalaşnikofla giren hırsızlar altınları çaldı - 3. Resim

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...