Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem! Valilikten açıklama geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde deprem! Valilikten açıklama geldi
Gündem Haberleri

Bingöl Karlıova merkezli 4,2 büyüklüğünde bir deprem oldu. Saat 18.27 sıralarında meydana gelen deprem, yerin 11,88 kilometre derinliğinde gerçekleşti. AFAD ve Kandilli, depreme yönelik verileri açıkladı. Bingöl Valiliği, depremde herhangi bir can yahut mal kaybı yaşanmadığını duyurdu.

Asrın felaketi Kahramanmaraş merkezli 2 büyük depremin üzerinden bir sene geçti. Yaşanan afette 53 binden fazla insan canından oldu, 107 bin 204 kişi de yaralandı.

Tüm yurdu afet korkusu sarmışken, deprem bölgesinden yürekleri ağza getiren haberler gelmeye devam ediyor. Son olarak Bingöl Karlıova merkezli korkutan bir deprem meyana geldi.

Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli duyurdu - 1. Resim

KARLIOVA 4,2 ŞİDDETİNDE SALLANDI

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Çanakkale'nin Ezine ilçesinde 4,2 şiddetinde bir deprem olduğunu duyurdu. Saat 18.27 sıralarında meydana gelen deprem, yerin 11,88 kilometre derinliğinde hissedildi.

Kandilli Rasathanesi ise depremi Serpmekaya-Karlıova merkezli olarak belirtirken, büyüklüğünü 4,1 olarak ölçtü. Kandilli'ye göre deprem yerin 5 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

Bingöl'de 4,2 büyüklüğünde korkutan deprem! AFAD ve Kandilli duyurdu - 2. Resim

CAN VE MAL KAYBI YAŞANMADI

Bingöl Valiliği, depremin ardından açıklamada bulunarak herhangi bir can ve mal kaybı yaşanmadığını belirtti.

Valilikten yapılan açıklamada, "Geçmiş Olsun Bingöl! Saat 18.27’de Merkezi Karlıova olan 4.2 büyüklüğünde bir deprem yaşadık. İlk belirlemelere göre herhangi bir can ve mal kaybı söz konusu olmamıştır" ifadeleri yer aldı.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...