Camide oyun oynayan çocuk, cemaatin sandalyesini çekti! Yaşlı adam yere düştü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Denizli'de babasıyla beraber camiye gelen küçük çocuk, cemaat namaz kılarken oyun oynadığı esnada yaşlı bir adamın sandalyesini çekti. Yaşlı adam namaz kıldığı sırada oturmak isterken yere düştü. O anlar güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, Çivril ilçesinde bulunan Şehit Kağan Kandemir Camisinde meydana geldi. Babasıyla birlikte camiye gelen küçük çocuk, cemaat namaza durduğu anda cami içerisinde kendi başına oyun oynamaya başladı.

YAŞLI ADAM YERE DÜŞTÜ

Bir ara saf tutan cemaate yaklaşan çocuk, tabure ile namaz kılan yaşlı adam rukûya eğildiği anda altından taburesini çekti. Ayağa kalkıp eğildiği sırada taburesi altından çekilen yaşlı adam, secde yapmak için tabureye oturmak istediğinde biranda yere düştü.

O ANLAR KAMERADA

Küçük çocuk ise tabureyi çektikten sonra arkaya geçerek oyun oynamaya devam ederken, yere düşen yaşlı adam ise namazını kılmaya devam etti. Yaşanan o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...