Beştepe'de sürpriz zirve! Erdoğan, Meral Akşener ile görüştü

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Beştepe'de sürpriz zirve! Erdoğan, Meral Akşener ile görüştü

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İyi Parti eski Genel Başkanı Meral Akşener'i kabul etti. Saat 17.00'de başlayan görüşme bir buçuk saat sürdü.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, X hesabından yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan bugün saat 17.00'da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde İYİ Parti eski Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'i kabul edecektir." ifadelerine yer vermişti.

BEŞTEPE'DE SÜPRİZ ZİRVE

Görüşme saat 17.00'de başladı. Kritik zirveden ilk kare de Akşener'in saçları dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Meral Akşener ile görüşüyor! İşte zirveden ilk kare - 1. Resim

KULİS: ERDOĞAN'DAN AKŞENER'E ANAYASA TEKLİFİ

TGRT Haber Muhabiri Serkan Kılıç, Erdoğan-Akşener görüşmesinde kulislere yansıyan detayları aktardı. Ankara kulislerinde dolaşan iddialara göre Erdoğan, Akşener'e yeni anayasa koordinatörlüğü teklifinde bulundu. İddialara göre görüşme bu yönde gerçekleşti. 

Kılıç'ın aktardığına göre Erdoğan'ın İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu ile ilerleyen günlerde görüşmesi de bekleniyor.Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün Meral Akşener ile görüşüyor! İşte zirveden ilk kare - 2. Resim

AKŞENER UZUN SÜREDİR GÖRÜNMÜYORDU

İyi Parti'nin eski lideri Meral Akşener, 1 Mayıs'ta koltuğunu Müsavat Dervişoğlu'na devretmişti. Devir teslimden sonra uzun süre görüntülenemeyen Akşener'in ailesiyle birlikte Sapanca'daki çiftlik evinde zaman geçirdiği ve cep telefonunu kapattığı iddia edilmişti.

Öte yandan, Meral Akşener son olarak iki gün önce eski Başbakan Tansu Çiller'in eşi Özer Uçuran Çiller'in cenazesine töreninde görüntülenmişti. Akşener'in imaj değiştirdiği ve saçını sarıya boyattığı dikkatlerden kaçmamıştı.

AKŞENER, OCAK AYINDA ERDOĞAN'LA TELEFONDA GÖRÜŞMÜŞTÜ

Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son olarak 14 Ocak 2024'te telefonla görüştüğü biliniyor. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Akşener'e Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde terör örgütü PKK/YPG/KCK'lı teröristlerin taciz ve sızma girişimi ile hain saldırı sonrası başlatılan ve devam eden terörle mücadele harekatlarına ilişkin gelişmelerin ele alındığı ve fikir alışverişi yapıldığı öğrenilmişti.

Akşener ve Erdoğan'ın son yüz yüze görüşmesi ise 30 Ağustos 2023'te gerçekleşmişti. Akşener, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla düzenlenen resepsiyona katılmış ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile tokalaşmıştı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...