Bir aileyi yıkan kaza... 9 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Bir aileyi yıkan kaza... 9 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı
Yaşam Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya iki çocuğuyla yolculuk yapan baba kamyonetin kontrolünü kaybedip uçurumdan dereye yuvarlandı. 9 yaşındaki kız çocuğu olay yerinde can verirken baba İbrahim Alanay'ın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Acı olay Antalya'nın Alanya ilçesinde yaşandı. Edinilen bilgilere göre, İbrahim Alanay'ın (34) kullandığı kamyonet, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle trafo direğine çarpıktan sonra 25 metrelik uçurumdan dere yatağına yuvarlandı.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. Olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Bir aileyi yıkan kaza... 9 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı - 1. Resim

ALANAY AİLESİNİ YIKAN HABER

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kamyonette bulunan İrem Alanay'ın (9) olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi.

Bir aileyi yıkan kaza... 9 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı - 2. Resim

Kamyonette bulunan Ömer Asaf Alanay (6) kazayı hafif sıyrıklar ile atlatırken, Kazada durumu ağır olan baba İbrahim A.lanay'ın (34) ise ambulans ile Alanya Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Bir aileyi yıkan kaza... 9 yaşındaki çocuk öldü, babası ağır yaralandı - 3. Resim

Jandarma ekipleri kaza ile ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...