Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Sapanca’da acı olay! Bungalov havuzuna düşen çocuk öldü

Sapanca’da acı olay! Bungalov havuzuna düşen çocuk öldü

Sakarya’nın Sapanca ilçesinde bir konaklama tesisinin havuzuna düşerek boğulma tehlikesi geçiren 4 yaşındaki M.A.Ç., kaldırıldığı hastanede yaklaşık bir hafta süren mücadelesini kaybetti. Ailesinin sudan çıkardığı küçük çocuk, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alınmıştı.

Özetle
Kaydet
a- | +A

Olay, 26 Ağustos günü İstanbuldere Mahallesi'nde bulunan bir konaklama tesisinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailesiyle birlikte tesiste konaklayan 4 yaşındaki M.A.Ç., henüz belirlenemeyen bir sebeple bungalovun havuzuna düştü.

ÇOCUĞU AİLESİ SUDAN ÇIKARDI

Çocuğun havuzda boğulma tehlikesi geçirdiğini fark eden ailesi, duruma müdahale ederek çocuğu sudan çıkardı. İhbar üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan çocuk, Sapanca İlçe Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Sapanca’da acı olay! Bungalov havuzuna düşen çocuk öldü
Başlık ResmiSapanca’da acı olay! Bungalov havuzuna düşen çocuk öldü

ACI HABER 1 HAFTA SONRA GELDİ

Burada doktorların yoğun müdahalesi sonucu kurtarılan M.A.Ç., detaylı tedavi için Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada tedavi altına alınan çocuk, yaklaşık bir hafta sonra yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
3. Sayfa
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.