Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Fırat Aydınus: "Fenerbahçe lehine penaltı verilmeliydi"

Fırat Aydınus:

Süper Lig'de Samsunspor ile deplasmanda karşılaşan Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin ceza sahasında içinde yerde kaldığı pozisyonun ardından penaltı bekledi. Faul pozisyonunu yorumlayan eski hakem Fırat Aydınus, Kosovalı golcüye faul yapıldığını ve pozisyonun penaltı olduğunu söyledi.

Özetle Dinle
Kaydet
a- | +A

Trendyol Süper Lig'in üçüncü haftasında Karadeniz ekibi Samsunspor'a konuk olan sarı lacivertliler, müsabakanın hemen başında penaltı itirazında bulundu.

FENERBAHÇELİLER PENALTI BEKLEDİ

Müsabakanın henüz 5. dakikasında Fenerbahçeli golcü Vedat Muriqi, kaleye şutu sonrası Gabriele Guarino ve Celil Yüksel ile girdiği mücadelede yerde kaldı. Sarı lacivertli futbolcular bu pozisyon sonrası hakem Yasin Kol'un yanına giderek penaltı itirazında bulundu.

ÖNERİLEN HABERLER
Fenerbahçe
SPOR

Fenerbahçe'de Talisca dönemi bitiyor! Yeni adresi belli oldu

Penaltı pozisyonu
Başlık ResmiPenaltı pozisyonu

VAR'DAN UYARI GELMEDİ

Hakem Yasin Kol, VAR hakemi Richard Martens'in incelemesini bekledi ancak oyun devam etti.

FIRAT AYDINUS: "PENALTI OLMALIYDI"

Eski hakem Fırat Aydınus, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla pozisyonun penaltı olduğunu belirterek "Dakika 5 Guarino, kontrolsüz eylemiyle risk alıyor ve geç kaldığı müdahale sonucunda Vedat'a faul yaparak penaltıya sebebiyet veriyor." ifadelerini kullandı.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Spor
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER
Soru 0 / 6
Türkiye Gazetesi dijital abonelik ve arşiv kampanyamızı ilk nereden duydunuz?

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.