Ahmet Aydın Kimdir? AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın Seferihisarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Ahmet Aydın Kimdir? AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın Seferihisarlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın kimdir? Ahmet Aydın kaç yaşında, nereli? Ahmet Aydın’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Ahmet Aydın’ın vaatleri hakkında merak edilenler ve AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti Seferihisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Aydın’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Ahmet Aydın Seferihisarlı mı, kimdir? Ahmet Aydın nereli, kaç yaşında?

AHMET AYDIN KİMDİR?

1979’da Trabzon'un Of ilçesinde dünyaya gelen Ahmet Aydın,  İlkokul, ortaokul ve lise eğitimlerini Seferihisar’da bitirdi. 2002’de Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden İnşaat Mühendisi olarak mezun oldu. Amerika Birleşik Devletleri'nde Yabancı Dil ve İşletme Yüksek Lisansı'nı bitiren Aydın, 2007 yılından bu yana "proje ve inşaat" sektörlerinde kendi şirketinde faaliyet göstermektedir.

2007’de Seferihisar Karadenizliler Derneği, 2013’te Seferihisar Genç İşadamları Derneği’nde Genel Sekreterlik görevleri yaptı. 2018-2019 yıllarında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nda AR-GE görevinde bulunarak, 2019-2023 yıllarında AK Parti Seferihisar İlçe Başkanlığı'nı üstlendi. İyi derecede İngilizce bilen

Aydın, evli ve üç çocuk babasıdır.

AHMET AYDIN'IN VAATLERİ

Seçim çalışmaları kapsamında;

Hükümet Caddesi ve Atatürk Caddesi’ni ziyaret ederek oradaki esnaflarla bir araya gelen Aydın, onların sorunlarını dinleyerek istek ve taleplerini karşılıksız bırakmayacağının sözünü verdi.

Seferihisar Doğu ve Güneydoğu Anadolu Sosyal Yardımlaşma Derneği ve Teşkilatı ziyaret ederek vatandaşı insan olduğu için; genç, yaşlı diye ayrım yapmadan hepsinin sorunlarına çözüm olacağına söz vermiştir. 

Otopark, ulaşım, trafik, çevre temizliği gibi konuların hat safhada olduğunu, yolların kötü olması nedeniyle ilçeyi güzelliklerle buluşturacağına ve değiştireceğine söz vermiştir. 

Yolları yapmaya 2 ay sonra başlayacağına ve herkesin değişim isteği arzusu olduğunun farkında olan  ve bunun için çalışacağını dile getiren Ahmet Aydın gece gündüz çalışacağız dedi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...