AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz Kimdir? Hüseyin Filiz Çankırılı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz Kimdir? Hüseyin Filiz Çankırılı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz kimdir? Hüseyin Filiz kaç yaşında, nereli? Hüseyin Filiz’in mevcut mesleği nedir, evli mi? Hüseyin Filiz’in vaatleri nedir? AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz’in hayatı ve biyografisi

AK Parti Çankırı Belediye Başkan Adayı Hüseyin Filiz’in hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Hüseyin Filiz Çankırılı mı, kimdir? Hüseyin Filiz nereli, kaç yaşında?

AK PARTİ ÇANKIRI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HÜSEYİN FİLİZ KİMDİR?

2 Şubat 1958 yılında Çankırı'da doğan Hüseyin Filiz’in, babasının adı İsmail, annesinin adı Kiraz'dır.

Sanayici olan Filiz, Balıkesir Savaştepe Eğitim Enstitüsü Sınıf Öğretmenliği Bölümünü bitirdi.

Ticari hayatına Çankırı'da Tarım Makineleri Fabrikası kurarak başladı ve devam etti. 1995'te Çelik Kapı Fabrikasını kuran Hüseyin Filiz, yurt içinde ve yurtdışında fazla sayıda showroom açtı. Traktör ve değişik markaların otomotiv bayiliklerini aldı. Ankara, Çankırı ve Muğla’da akaryakıt istasyonu işletmeciliği yaptı. Konut inşaatı müteahhitliği ile inşaat sektörüne girdi. Filiz Tarım Makineleri A.Ş., Filiz Otomotiv Ticaret Limited Şirketi, Filiz Çelik Mamulleri Ticaret Limited Şirketi ve Filiz Tarım ve Hayvancılık Ticaret Limited Şirketinde Yönetim Kurulu Başkanlığı yaptı. Çankırı’nın Çerkeş ilçesinde et, hayvancılık, süt ürünleri tesisi vardır. İyi derecede İngilizce bilen Filiz, evli ve 3 çocuk babasıdır.

HÜSEYİN FİLİZ'İN VAATLERİ

Basın emekçileriyle, Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Çankırı Şubesini, Terörle Mücadele ve Vazife Kahramanları ve Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneğini, Şehit ve Gazi Aileleri Yardım Derneği'ni, Çankırı Defterdarlığını, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfını, PTT, Çankırı Müzesi'ni, Çankırı Adliyesi'ni ve adliye personellerini, Çankırı İsmail Özdemir Huzurevi'ndeki büyükleri, hem milleti, hem devleti temsil gibi önemli bir görevi yürüten Merkez Mahalle Muhtarlarını ziyaret ederek onlara çare olacağını, bunun için elinden ne geliyorsa yapacağını söyleyerek vaatlerde bulunup Çankırılıların dertlerini dinleyip onlara çözüm bulacağına söz vermiştir.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...