Hüseyin Ay Kimdir? AK Parti Beydağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ay Beydağlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Hüseyin Ay Kimdir? AK Parti Beydağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ay Beydağlı mı, nereli? Hayatı ve biyografisi
Biyografi Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AK Parti İzmir Beydağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ay kimdir? Hüseyin Ay kaç yaşında, nereli? Hüseyin Ay’ın mevcut mesleği nedir, evli mi? Hüseyin Ay’ın vaatleri nedir? AK Parti Beydağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ay’ın hayatı ve biyografisi

AK Parti İzmir Beydağ Belediye Başkan Adayı Hüseyin Ay’ın hayatı ve biyografisi araştırılıyor. 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde aday olan Hüseyin Ay Beydağlı mı, kimdir? Hüseyin Ay nereli, kaç yaşında?

HÜSEYİN AY KİMDİR?

1975 tarihinde Ödemiş’te dünyaya gelen Hüseyin Ay, Cumhuriyet Lisesi mezunudur. Esnaf Odası'nda Yönetim Kurulu Üyeliği görevini yapmış ve 2004 yılında Mahalli İdareler seçimlerinde DYP'den Beydağ Belediye Meclis Üyesi seçilmiştir. İş hayatını tarım ve hayvancılık alanında sürdüren Ay, evli ve iki çocuk babasıdır. 2014-2019 yılları arasında AK Parti Meclis Üyeliği görevinde bulundu. 

HÜSEYİN AY'IN VAATLERİ

Başkan olduğu takdirde herkes için çok çalışacağını ve yeni bir Beydağ yapacağını dile getiren Hüseyin Ay; seçim çalışmaları kapsamında sokak sokak gezerek hem gençlerle hem yaşlılarla hem de esnaflarla görüşerek yanında olmalarını istedi.

Düzenleyen:  - Biyografi
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...